https://www.cas.sk/clanok/2919615/podnikatelka-...
veríte tejto správe?
Daniela sa poistila z kazdej strany....
Pri tej negativite,co okolo jej osoby v médiách je,by som sa ani nečudovala,ze si dieta chráni...a áno poistila si ocka, teda dedičstvo pre dieťa...
Poznám veľa podnikateľov, túto nie. Takže ani neriešim, či je to pravda.
A prečo nie? Nebol by prvý ani posledný "dedulo" co mal popri manzelstve milenku x rokov a teda aj malé dieťa. Vid dačo podobne stary Rezes a Harsanyova.
akoze ja nesledujem bukvarne blbosti ale z nejakeho dovodu ma extremne fascinuje tato osoba a kauza. v clanku maju vhybu. ona pise ze im tri mesiace chyba nie ze dieta ma tri mesiace. tipujem se je starsie
Čítala som,že s nim bola 17 rokov. To čo teraz predvádza je take ehm…..
Je mi ľúto jeho manželky,keď nejakú mal.
@lenkasarka Veru, v tejto hre boli tri osoby bez absolútneho charakteru.
@stanulienkat 3 ? Myslíš aj jeho manželku? Celkom má to zaujalo a teraz čítam,že bol ženatý dlhé roky s Yvetou.
Ja si neviem pomoct, ale tato pani mi je hrozne nesympaticka.
Logicky ona musi najprv preukazat, ze je otcom, nez sa prihlasi o dedictvo pre dceru.
Ale predpokladam, ze to obaja vedeli a ten dokaz jej poskytol vopred po narodeni dietata, aby ho mala po ruke, ked dojde na dedenie. Obaja museli vediet, ze to bude problem, ked sa zjavi dcera z cista jasna po jeho smrti, a ze sa to bude spochybnovat.
Takze disponuje jeho oficialnym prehlasenim o uznani otcovstva, ako aj nejakymi testami. Nenechal by ju na holickach.
@lenkasarka jasne, ze manzelku. On bez charakteru, že podvádza dlhodobo ženu. Milenka bez charakteru, že sa produciruje so ženatým chlapom a čaká s ním dieťa. Tretia je manželka, ktorá nemá toľko hrdosti, aby ho ošklbala ako hus a so vztyčenou hlavou ho prepustila milenke.
@stanulienkat myslíš,že to vedela? Ja teda prvý x počujem o tom človeku. Ju si pamätám,len z toho čo som čítala o havárii.
@lenkasarka ty by si si nevšimla za mnohé roky, že manžel sa čudne správa, respektíve má milenku, keď o tom písali aj médiá? Určite to je ďalšia z manželiek zo zlatej klietky, radšej drží hubu a krok, aby neprišla o Mercedes a výhody.
@stanulienkat preco by ho mala manzelka prepustit milenke? Ved by bola blba....uvolnit miesto stetke z ktorej by sa na 99 percent stala manzelka c.2. Podvadzal ju dlhe roky, takze to manzelka mala asi spracovane, prekusnute a zatvarala pred tym oci. Mozno jej aj dobre padlo ze ju(asi)neotravoval so sexom, na to mal milenku. Ale ze pribudlo dieta do dedenia, to asi manzelku nasralo najviac....
@stanulienkat vlastne máš úplnú pravdu. Predsa 17 rokov,nie úlet na 2 hodiny.
@zooeynka no ja neviem. ... Mne by to vadilo a asi by som si prestala vazit samu seba. Pri rozvode by som ho osklbala a uzivala zivota. Ty by si to tolerovala?
@diewcatqoo : Mne tiež je nesympatická...niečo negatívne z nej vyžaruje...
@sandra19860 možno tá negatívna aura, kedy zrazila to mladé dievča a ešte sa aj arogantne správala.
Zaujímavé. 17 rokov nekonečného trtkania a nič. A potom zázračne otehotnie tesne pred jeho smrťou... 😀
Ja neviem kto je ona a netuším ani kto je ten údajný otec dieťaťa 😂
@fido69 😄
@stanulienkat tolerovala by som to jedine za predpokladu ze uz by som bola od muza citovo odputana. Vtedy by mi to bolo jedno. A teda bavime sa o milionarovi, nie kuricovi Jozkovi z Handlovej....(napriklad).
Preco sa vzdat statusu manzelka, vsetkych istot pri nom a uvolnit miesto hentej....
@zooeynka to je ako status handra.
@stanulienkat pri tych milionoch by som dlabala status, aj co si kto mysli.
Ale chapem ako to myslis, pri mojom manzelovi by som to netolerovala ani tyzden, toho by som vykopala okamzite ;) Ale stareho lazara by som brala inak ;)
@zooeynka Podľa mňa je to smutné. Vedela by si sa pozrieť do zrkadla? Každý by tebou pohŕdal.
@stanulienkat ale prosim ta....ty s pani Lazarovou pohrdas? Ved kazdemu je to jedno. Lazarova vedela preco s nim zostava, neboj nic.
Super diskusia. Normálne by ste všetky kričali
"Rozvod, rozvod, rozvod!"
"Čo si jeho handra?"
"Si len matrac, na ktorom sa vytrasie!"
Ale pri milionárovi je to inak
"preco by ho mala manzelka prepustit milenke?" 😀
Milujem vašu nekonečnú zhovievavosť, keď sa jedná o peniaze. 😅
@fido69 prečo používaš slovo všetky? Jedna sa ohradila,že prečo by sa mala rozviesť a ty hneď píšeš všetky🤦♀️
Je mi to uplne jedno, nemam na toto nazor