Ahojte.Akurat som sa po rokoch zitia v cudzine vratila naspat a potrebujem sk telefonne cislo.Na dobijanie moc nechcem,kedze casto telefonujem a aj do zahranicia.To by som prevolala aj gate.
Som ale pochopitelne nezamestnana,kedze som sa len vratila.
Pausal mi teda nedaju,kedze momentalne nedostavam ziadny prijem,ze?
Pomohol by vypis z uctu/stav bank.konta?
Na paušál nepotrebuješ žiadny doklad o prijme. Teda ja som sa s tým nikdy nestretla.
Na pausal ako taky nikto tvoj prijem skumat nebude. Ak si k nemu budes ale chciet zobrat telefon, tak vtedy ano - to uz je uver.
Paušál dajú,.ja som brala aj ako študentka aj ako nezamestnaná. Dokonca v 2020 som bola kvôli covidu nezamestnaná a dali mi aj Samsung na splátky za 400 eur. Ale predpokladám že kvôli tomu, že som predtým platila paušál a rovnako v telekome mám tv a internet a platím to tiež načas. Teda ak je nejaká história, nemusí byť ani práca.
Ja som v Orangei od 18 rokov sama za seba (otec prepísal paušál na mňa vtedy) a nikdy odo mňa nepýtali doklad o prijme. Dokonca ani vtedy.
Dakujem vam zienky.To mam radost 🙂
Pozri si podrobne podmienky paušálov, napríklad Orange nemá v položke "Nekonečné volania v SR a v EÚ" volania do EÚ bez príplatku, platí sa 0,03 € za minútu.
@maranco dakujem.Dam si na to pozor
Ja som v telekome už asi 6 rokov, tiež som si ho vzala po príchode zo zahraničia. Nikto odomna nikdy žiaden príjem nepytal a to ani keď som si brala k paušálu zariadenie