Poďme behať

wonderingone
19. jan 2018

Od Ježiška som dostala športové hodinky. Malo to byt prekvapenie, ale už pár týždňov pred Vianocami som našla na priateľovom notebooku pootváraných kopec stránok o športových hodinkách, takže som si to prekvapenie trošku skazila...
Každopádne, je čas ich začať využívať. Preto hľadám spriaznenú dušu/duše, ktoré sa chcú takisto vrhnúť do behania. Chcela by som niečo schudnúť, nie veľa, tak 3 kg. Hlavne by som chcela lepšie vyzerať a zo všetkého najviac mať poriadnu fyzičku. Preto hľadám ženy, ktoré už majú skúsenosť s makačkou a bude s nimi o čom.. 😉

eliskapa
20. jan 2018

Ahoj a odkial si? Pridala by som sa 😉

wonderingone
autor
20. jan 2018

@eliskapa striedavo Trenčín, Trnava, Bratislava. A ty ? 😊

eliskapa
20. jan 2018

Bratislava ... zvacsa chodievam na strkovec behat, ale v pohode sa prisposobim 😉 (teda teraz cez zimu som este nebehala - ale v pohode sa prekonam 😀 )
Ked budes chciet mozme ist teda niekedy spolu 🙂

wonderingone
autor
21. jan 2018

Na Štrkovci som niekedy behavala každý deň 😊 keď som este byvala v Ružinove. Teraz bývam na Rendezi, tak neviem kde by sme to zbúchali, keďže je zima..

eliskapa
21. jan 2018

Aa tak to je 10 minut autom to neni az tak moc - to jev poho ... a tam poblizko mas teda nejaku trasu co behavas?

wonderingone
autor
23. jan 2018

Mám tu taký vymyslený okruh 🙂 ma výhody aj nevýhody: Je trávnatý a býva tam blato, ale je to príroda a rovinka ... mne osobne vyhovuje, aspoň na teraz 😁