Podložka pod nohy do kancelárie

helena79
26. jún 2017

Ahojte, vie mi tu niekto poradiť ktorá podložka pod nohy je dobrá pri dlhodobom sedení v kancelárii. Strašne ma bolí chrbát, potrebujem odľahčiť chrbticu pri toľkom sedení. Za každú radu vopred ďakujem 😉

katarinamarkova
26. jún 2017

@helena79 každá, ktorá výškovo vyhovuje, aj balík kancelárskeho papiera je super top - ak zrovna sedí tvojej postave, výške stoličky a pracovného stola.

lorela
27. jún 2017

@helena79 Kúp si aj fitloptu, na ktorej si chvíľu počas pracovnej doby posedíš 🙂.

dzjanetta
27. jún 2017

@helena79 ahoj..ja pracujem tiez v kancelarii..zatial chrbat moc neboli..ale votriem sa tu⚘

helena79
autor
28. jún 2017

Fit lopta sa mi do kanclu nezmesti je nas tam viac, preto som uvazuem nad podlozkou pod nohy.

helena79
autor
28. jún 2017

Dakujem kocky za kazdu odpoved.

seagul
28. jún 2017

@helena79 zakladom je dobra, vyskovo nastavitelna stolicka idealne s polohovatelnou opierkou chrbta. Podlozka pod nohy bud klasicka plastova co ti spravi naklon chodidla, alebo ak je problem ze nedociahnes na zem ( nohy maju byt v 45 stupnovom uhle) tak podlozit kludne aj tym papierom. Ale hlavne sa clovek nesmie naklanat dopredu ale mat rovny, oprety chrbat.
A dufam ze sa nehrbis nad notebookom ake mas externy monitor, klavesnicu a mys 🙂