Podľa čoho viete odhadnúť, kto je za anonymnou diskusiou?
Mna zas zaujima, ci viem vyhladat diskusiu, ktoru som zalozila ako anonym. Da sa to?
To vedia len maniacky 😄😄😄
Veštecké gule tu kolujú často. V podobných diskusiách sa nájde odpoveď.
vies co obcas to proste vies, ked napr. osoba xy zadava temy o vcielkach najskor ako neanonym a zada tychto tem 10, dokola si toci o tych vcielkach a zrazu zadas temu ako anonym, podobna retorika, podobne slova/vety a zas o tych vcielkach 😂 ale inak ja zial nemam superschopnost ako par uzivateliek, tie by aj SherlockaH skryli do vacku
SherlockaH vzal do vačku dr.Watson.
Niekto ta odhalil ? 😜
@verka1818 diskusiu najdes cez google, ked zadas klucove slova
Vacsinou to spoznas velmi jednoducho - sposob vyjadrovania, formulacie slovnych spojeni, stylistiky, gramaticke chyby, “vyzarovanie” osobnosti autor/ky z textu.
Niekedy je natolko specificke, ze ani len patrat nemusis.
A niekedy zalozi kazdy druhy den novu temu o tom istom probleme. Tam je to tiez zrejme. Lebo mas pocit, ze presne tento problem (a takto reagujuca autorka) sa tu uz pred nedavnom riesil.
Najst tu konkretnu diskusiu je uz potom lahke.
Ja ešte doplním k tomu čo tu písali už predomnou… ešte sa mi pár krát stalo že niekto pridal tému do súkromnej skupiny (o niečom konkrétnom alebo napríklad niekedy aj s fotkou problému/tehu testu/alebo iné) a potom sa tu zjaví anonymná diskusia presne o tom istom nedajbože s tou istou fotkou 😅 tam ti netreba mať ani vestecku guľu
Niekedy osoba pise podobnym stylom, robi rovnake chyby... ale pripajam sa k nazoru, ze "to vedia len maniacky", lebo to treba sledovat a pamatat si podaktore burlive diskusie s anonymom 🙏
inak toto aj mna facsinuje ze presne tu niektore su take ostrielane ako sa hovori, ze presne vedia kto to je a ze uz taku temu raz niekto vytvoril a je to vymyslene a neviem co :D
autorka, podla coho ta poznam, to si necham pre seba 😂
Stylistika gramatika vyjadrovanie tema
Zdenka prosim ta vies ze mama hovorila, ze mas po 21:00 odlozit mobil a spat. Zas si nezbedna, potom nestihnes do skoly a len sa trapis kriminalisticko expertiznymi otazkami.
Neboj, admin teba aj IP adresu uz pozna a sicko je ok.
Hura vikeeeeeend 🥳🌷
nemám vešteckú guľu takže neuhádnem...😉