Ahojte..trosku som omracena zo skutocnosti ,ze sa podla cinskeho kalendara sa k sebe ABSOLUTNE nehodime-- ,ma tu niekto z vas vztah PRASA- HAD?? A IDE TO??
@ivetoy nezáleži vobec na horoskopoch ,ktoré su všeobecné ,je to nezmysel,
ked už,tak si daj spraviť ,podľa vašich dátumov,presneho času ,miesta narodenia,mena.. atd a nebudeš omráčená
@ivetoy no a teraz choď za svojím partnerom a povedz mu, že odhliadnuc od všetkého dobrého, čo medzi vami je, podľa číňanov sa k sebe absolútne nehodíte a teda nech sa zbalí a ide "o dům dál" 😝
si s ním šťastná a spokojná? tak nerieš... ak to neklape, tak to nebude čínskym kalendárom...
Moje nervy, ak tomu uveríš, začne to nahlodávať tvoje podvedomie a fakt sa potom k sebe nehodíte, prosím ťa nečítaj také veci. 😉
@ivetoy prosim ta ,ked ho lubis a aj on teba naozaj neries , my sa podla znamenia on je vodnar a ja ryba absolutne vraj k sebe nehodime a uz sme manzelia 20 rokov 🙂 🙂 🙂 🙂 a sme ti najstastnejsi 🙂 🙂 🙂 🙂
a este moj muz je opica a ja tiger pozri co pisu
Každé partnerstvo s Tigrom je pre Opicu dynamitom a Opica pritom riskuje svoju kožu.
tak neviem ako to mam brat ked nam to funguje 🙂 🙂 🙂 🙂
@ivetoy No ja sa s mojim manzelom hodim v obidvoch horoskopoch na 90%
A celkovo som prestala takymto rozpravkam verit po ukonceni strednej skoly 🙂
Si predstav, ze svetovu populaciu (ktora predstavuje 6 973 738 433 obyvatelov) rozdelis do 12-tich skupin....
No smejem sa hlasno 😀
Tak isto, som narodena v prelomovom dni a jeden horoskop hovori, ze som Strelec a druhy, ze som Skorpion...no pekne...
@ivetoy 🙂 Nerieš. Podľa čínskeho horoskopu ja tiež vobec nepasujem s mojím partnerom (okrem sexu 😀) - opica - had - v skutočnosti som si v živote s nikým tak dobre nerozumela vo všetkých oblastiach!! (A to mám už niečo v živote za sebou, lebo mám už 44 rokov). S predchádzajúcim manželom sme boli podľa čínskeho horoskopu ideálny pár - opica - prasa, ale nesadli sme si v ničom a naše manželstvo bol veľký omyl (okrem krǎsnych dcér, ktoré z neho vzišli). Takže kašli na horoskopy! 🙂
@ivetoy a ja sa zase s tym mojim absolutne hodim aj podla lunarneho, a aj podla cinskeho horoskopu!!!! len sakra, preco som potom v rozvodovom konani??? 😀 😀 😀 😝
JJooj dakujem vam VELMI KRASNE,,hned mi odlahlo...VIETE ASI MATE PRAVDU,SME SPOLU UZ PREDSA SKORO TRI ROKY ,TAKZE CHARAKTER POVAHY SA UZ ASI ISTE PLNE PREJAVIL..MAME MENSIU KRIZU ...K TOMU 10MESACNE DIEVCATKO A TAK PO PRECITANI CINSKEHO HOROSKOPU ,KTORY NEDOPADOL DOBRE SI MOJ ROZUM NAMYSLA KADECO...A tie vase prispevky su prikladom toho,ze to funguje tak ci onak.....A ASI V KAZDOM PARTNERSTVE SU CHVILE KED TO IDE HORSIE,ZE?...... 😲 ..DAKUJEM VAM....UZ JE LEPSIE.....