Ahojte, prosím vás je tu niekto komu sa podarilo zbaviť abscesov? Stale sa mi opakuje na kostrci som zúfalá, to narezanie zaziva ma ubija :( este som aj tebotna a uz 3x mi to rezali, dakujeeem ⭐
@denden77 takže si ten šťastný prípad ze operácia pomohla? ☘️Po pôrode sa chystám na operciu lebo toto je neúnosné, a koľko krát si to mala pred operáciou? A veľmi drzim palce ze uz nikdy to nepríde ⭐
@romana22222 dakujem 😊 dufam, ze ano.. ale nepomohla hned na prvy krat, resp. tu asi nespravili prave dobre, musela som ist este raz 🤷♀️ isto chod, je to o nervy diagnoza 🤦♀️ a neviem si ani naaahodou predstavit, ze by som do toho bola este aj tehotna 😏 hned prvy krat (2 tyzdne denno denneho cistenia a vymeny drenov) mi chirurg povedal, ze ak sa to bude opakovat, treba to rezat.. cize druhy krat som hned dostala papier do nemocnice
@denden77 som rada ze uz dobre tak dlho budem sa modliť nech to nemá nikto ani my ani nikto lebo otras 😁ja sa viac toho bojim ze zas 4x pocas tehotenstva mi rezat budu ako pôrodu 😁😁a pôrod? No nesom si istá ako rodit budem ked toto mam stale :(
@romana22222 no to si neviem predstavit, ja som vtedy ledva sedela 🤔 ale mne ked to vycistili (trvalo to sice 2 tyzdne), vratilo sa mi to az po vyse roku 🤔 niekde som citala v babskych receptoch, ze je dobre prikladat na to skorocel.. malo by ti to vytiahnut vsetok bordel.. ideal, aby si to mala teraz co najskor ciste a zacelene, hoci len docasne 🤷♀️
@denden77 ved toto ze to zas a zas pride😒😒😒😒
@romana22222 drzim ti silno palce.. a pevne nervy 🍀🍀🍀
@romana22222 ahoj to sa ti robili stale na tom istom mieste?
@denden77 ahoj tebe sa to vratilozna úplne rovnakom. Mieste??
@klaudia1212 vratilo ako vratilo, podla mna to tam bolo furt.. spravilo sa to az po 2 operacii, led to zoperovali poriadne
@romana22222 hello.. sice sa to bojim "vyslovit/napisat", lebo sa to moze vratit.. ale zaklopem si, ja mam uz 10 rokov pokoj a snad to tak aj zostane.. cistenie nestaci, treba to operovat 😉