Len pre zaujímavosť, podarilo sa vám niekedy niečo vyhrať? Ja som vyhrala na žrebe 250e to bola moja najväčšia výhra😁 kamarátka ale vyhrala auto v jednote🙂
Internorm hliníkové dvere v hodnote 5.500€ práve v období keď priateľ zdedil starý domček, ktorý sa rozhodol prerobiť 🙈 takže potešilo. Už čakáme na dodanie 🥳
No ja som sice nevyhrala ale kamarat v kasine vyhral 10 tisic a mne daroval 300 eur.Moja sestra vyhrala na automatoch raz 2700 € a raz 600 eur.
televizor v tombole 😀
Môj otec vyhral pred 6r auto.
@oliviakatka tak to poteší vážne 😁
ja v rádiu minuleho roku 2000 eur.Na súťaži a rôzne maličkosti, aj na žrebe.Aj sadu hrncov tescoma.Priateľ tablet, poukažku na nakup do coop jednoty,a nejake knihy.
Ja na euromilionoch raz 960 eur a každú zimu sa mi podarí vo vianočnej v priemere dokopy tých cca 300-350 eur vyhrať 🙂
Áno moja najväčšia výhra bol môj manžel a moja super rodina so šiestimi deťmi ale kedysi som vyhrala 500 sk v športke
Ja som vyhrala vselico vo vedomostnych a inych sutaziach (ale to vacsinou len knihy) a v loteriach len taku sumu, ktora stacila akurat na dalsi zreb. Ale na zakladnej skole pred 30 rokmi som raz kamoske kupila na narodky zreb a ten vyhral 100 korun..Samotny zreb stal len 5, takze slusna vyhra a pre zakladoskolacku to bol vtedy velky majetok 🙂 Tak to ma potesilo.
Viackrat drobnosti,no co ma najviac potesilo,ked starsia bola malicka,vyhrala som pampers podla vlastneho vyberu v hodnote 450€,to bolo super 🙂
Medaile ako dieťa, ináč som sa nejako nezapajala takmer nikde, len sem tam poslednú rok podám loto, vyhrala som necelých 4000 na Jokeri.
Ja som ako dieta vyhrala dovolenku v Tatrach pre celu rodinu ( 4ks) . Bolo to z casopisu Zivot. Inak bezne ani na zrebe nevyhram 😀
Ja som vyhrala v súťaži s horalkami 5 dňový pobyt v Tatralandii pre 4 osoby. A o 9 mesiacov sa nám narodila dcérka.
Ja som vyhrala strieborny prsten pred vianocami zo Sashe. Skakala som 3m do vysky od radosti, dovtedy som nic nevyhrala.
2 skipasy, ale potesili🙂
Za 50 rokov - ako decko knihu verneovku, dospelá z novín zájazd do Chorvátska, Rajo súťaž balík reklamných veci papuče,deka, osušky,mega tulivak (a to som mala zálusk na Citroen C3), v tv súťaži hifi vežu, v druhej 4000sk za vedomosti, ho a v klubovej tombole s mužom dvd prehrávač, nožnice do záhrady, nejaké drobnosti a teraz v máji wapku.
Žreby lósy už nekupujeme, z 30ks 1x
Najväčšia výhra 100€ na nákup keramiky. Bola to súťaž s horalkami ak si dobre pamätám. Pár krát som vyhrala aj DM box. A raz taký darčekový balíček na festival kde boli reklamné predmety. Žreby nekupujem a ani loto/lebo nedávam 🙂
Keď som mala nejakých 8-9rokov tak som bola na baletnom predstavení luskacik v slovenskom národnom divadle.. po predstavení tam bola vyvesena súťaž o poukážku do hrackarstva, za nejaký obrázok.. nakreslila som, poslali sme a poukážku som naozaj vyhrala.. bola do hrackarstva v k-markte (dnes je to Tesco na kamennom v BA) a vybrala som si bábiku čo vyzerala ako plačúce novorodena.. sestra mi pomohla vybrať meno "šógun" 🤣 dodnes je u nejakého dieťaťa v rodine, hoci to už je 30rokov.. premna to bolo strašne vzácne, takéto súťaže asi neboli bežné v tom čase..
odvtedy som myslím nevyhrala nič.. ale ani sa nikam moc nezapajam, napr. Keď počúvam taký express či kde je tá súťaž keď ti zavolajú za peniaze a ty máš dvihnúť do 10s a niečo povedať, tak to by som sa aj zapojila ale stavím sa že by mi zavolali a ja by som nepočula mobil alebo by som na súťaž zabudla.. to by ma nasralo viac ako to že má nevyzrebuju, tak to neriskujem 🤣
dostali sme so sestrou od rodičov na Vianoce výherné žreby, tak na tom som mala 100€, to je všetko čo som kedy vyhrala a môjho muža to bola životná výhra, ale inak nič, nemám na takéto veci nejako šťastie, aj keď sa teda zapájam neustále 🙂
Ešte keď som bola malá, mamka vyhrala v telefonickej súťaži lak na parkety. V celom byte sme mali koberce. 🤣
Och áno a ešte som vyhrala na svadobnej výstave poukážku v hodnote 50 eur, ak si u danej firmy objednám výzdobu v hodnote nad 500€. 😅😅😅
V tombolach hriankovac a par rokov na to ipad..zakazdym som mala len jeden listok :D
Na základnej škole cd Britney Spears,radosť obrovská a pred vianocami cd malinyjam -toto bola pecka 👌😉😄
Polovicu malych spotrebicov (kavovar, mixer, zehlicka na vlasy...) mam z tombol z plesov a x veci (vikendovy rodinny pobyt, kozmetika, zupan, desiatovy box...) som vyhrala pocas rodicovskej, ked som posielala sutazne SMS v roznych casopisov.
S čistým svedomím poviem ze mne áno kupujem prasa v žite a hocikedy mám 50-centov to kukate čo 🤣😂🤣
25€ na žrebe a hrnček Rama 😂
Tu na mk albi pero s knihami, merac vlhkosti, birell pivo, na fb stranke birellu pivo plus trekingove palice, potom rybarske doplnky, popradske čaje a plysoveho medveda,toto az 2x! A este oar veci ale nespomeniem si
Málokedy ale asi pred 2t v tombole vapku a fritezu 😂
Dost ale len malickosti.. najviac co som tak 550€ poukazku na notebook v kauflandovom adventnom kalendari..