Podarilo sa vám niekedy niečo vyhrať?

26. júl 2022

Len pre zaujímavosť, podarilo sa vám niekedy niečo vyhrať? Ja som vyhrala na žrebe 250e to bola moja najväčšia výhra😁 kamarátka ale vyhrala auto v jednote🙂

xsuzannex
26. júl 2022

Dost ale len malickosti.. najviac co som tak 550€ poukazku na notebook v kauflandovom adventnom kalendari..

oliviakatka
26. júl 2022

Internorm hliníkové dvere v hodnote 5.500€ práve v období keď priateľ zdedil starý domček, ktorý sa rozhodol prerobiť 🙈 takže potešilo. Už čakáme na dodanie 🥳

savoya
26. júl 2022

No ja som sice nevyhrala ale kamarat v kasine vyhral 10 tisic a mne daroval 300 eur.Moja sestra vyhrala na automatoch raz 2700 € a raz 600 eur.

pukina
26. júl 2022

televizor v tombole 😀

aleshka_supermama
26. júl 2022

Môj otec vyhral pred 6r auto.

autor
26. júl 2022

@oliviakatka tak to poteší vážne 😁

dilino
26. júl 2022

ja v rádiu minuleho roku 2000 eur.Na súťaži a rôzne maličkosti, aj na žrebe.Aj sadu hrncov tescoma.Priateľ tablet, poukažku na nakup do coop jednoty,a nejake knihy.

rebellefleur
26. júl 2022

Ja na euromilionoch raz 960 eur a každú zimu sa mi podarí vo vianočnej v priemere dokopy tých cca 300-350 eur vyhrať 🙂

andrejka1974
26. júl 2022

Áno moja najväčšia výhra bol môj manžel a moja super rodina so šiestimi deťmi ale kedysi som vyhrala 500 sk v športke

marianarem
26. júl 2022

Ja som vyhrala vselico vo vedomostnych a inych sutaziach (ale to vacsinou len knihy) a v loteriach len taku sumu, ktora stacila akurat na dalsi zreb. Ale na zakladnej skole pred 30 rokmi som raz kamoske kupila na narodky zreb a ten vyhral 100 korun..Samotny zreb stal len 5, takze slusna vyhra a pre zakladoskolacku to bol vtedy velky majetok 🙂 Tak to ma potesilo.

tani777
26. júl 2022

Viackrat drobnosti,no co ma najviac potesilo,ked starsia bola malicka,vyhrala som pampers podla vlastneho vyberu v hodnote 450€,to bolo super 🙂

vilma7
26. júl 2022

Medaile ako dieťa, ináč som sa nejako nezapajala takmer nikde, len sem tam poslednú rok podám loto, vyhrala som necelých 4000 na Jokeri.

m14m
26. júl 2022

Ja som ako dieta vyhrala dovolenku v Tatrach pre celu rodinu ( 4ks) . Bolo to z casopisu Zivot. Inak bezne ani na zrebe nevyhram 😀

bibka37
26. júl 2022

Ja som vyhrala v súťaži s horalkami 5 dňový pobyt v Tatralandii pre 4 osoby. A o 9 mesiacov sa nám narodila dcérka.

cimage
26. júl 2022

Ja som vyhrala strieborny prsten pred vianocami zo Sashe. Skakala som 3m do vysky od radosti, dovtedy som nic nevyhrala.

bobrina1
27. júl 2022

2 skipasy, ale potesili🙂

cacianka
27. júl 2022

Za 50 rokov - ako decko knihu verneovku, dospelá z novín zájazd do Chorvátska, Rajo súťaž balík reklamných veci papuče,deka, osušky,mega tulivak (a to som mala zálusk na Citroen C3), v tv súťaži hifi vežu, v druhej 4000sk za vedomosti, ho a v klubovej tombole s mužom dvd prehrávač, nožnice do záhrady, nejaké drobnosti a teraz v máji wapku.
Žreby lósy už nekupujeme, z 30ks 1x

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aknamorka22
27. júl 2022

Najväčšia výhra 100€ na nákup keramiky. Bola to súťaž s horalkami ak si dobre pamätám. Pár krát som vyhrala aj DM box. A raz taký darčekový balíček na festival kde boli reklamné predmety. Žreby nekupujem a ani loto/lebo nedávam 🙂

jana_eyre_2
27. júl 2022

Keď som mala nejakých 8-9rokov tak som bola na baletnom predstavení luskacik v slovenskom národnom divadle.. po predstavení tam bola vyvesena súťaž o poukážku do hrackarstva, za nejaký obrázok.. nakreslila som, poslali sme a poukážku som naozaj vyhrala.. bola do hrackarstva v k-markte (dnes je to Tesco na kamennom v BA) a vybrala som si bábiku čo vyzerala ako plačúce novorodena.. sestra mi pomohla vybrať meno "šógun" 🤣 dodnes je u nejakého dieťaťa v rodine, hoci to už je 30rokov.. premna to bolo strašne vzácne, takéto súťaže asi neboli bežné v tom čase..

odvtedy som myslím nevyhrala nič.. ale ani sa nikam moc nezapajam, napr. Keď počúvam taký express či kde je tá súťaž keď ti zavolajú za peniaze a ty máš dvihnúť do 10s a niečo povedať, tak to by som sa aj zapojila ale stavím sa že by mi zavolali a ja by som nepočula mobil alebo by som na súťaž zabudla.. to by ma nasralo viac ako to že má nevyzrebuju, tak to neriskujem 🤣

llucciaa
27. júl 2022

dostali sme so sestrou od rodičov na Vianoce výherné žreby, tak na tom som mala 100€, to je všetko čo som kedy vyhrala a môjho muža to bola životná výhra, ale inak nič, nemám na takéto veci nejako šťastie, aj keď sa teda zapájam neustále 🙂

evaachesa
27. júl 2022

Ešte keď som bola malá, mamka vyhrala v telefonickej súťaži lak na parkety. V celom byte sme mali koberce. 🤣

evaachesa
27. júl 2022

Och áno a ešte som vyhrala na svadobnej výstave poukážku v hodnote 50 eur, ak si u danej firmy objednám výzdobu v hodnote nad 500€. 😅😅😅

jakoma
27. júl 2022

V tombolach hriankovac a par rokov na to ipad..zakazdym som mala len jeden listok :D

dzescebuly
27. júl 2022

Na základnej škole cd Britney Spears,radosť obrovská a pred vianocami cd malinyjam -toto bola pecka 👌😉😄

mandzula
27. júl 2022

Polovicu malych spotrebicov (kavovar, mixer, zehlicka na vlasy...) mam z tombol z plesov a x veci (vikendovy rodinny pobyt, kozmetika, zupan, desiatovy box...) som vyhrala pocas rodicovskej, ked som posielala sutazne SMS v roznych casopisov.

pazdura
27. júl 2022

S čistým svedomím poviem ze mne áno kupujem prasa v žite a hocikedy mám 50-centov to kukate čo 🤣😂🤣

nikha2809
27. júl 2022

25€ na žrebe a hrnček Rama 😂

petulda333
27. júl 2022

Tu na mk albi pero s knihami, merac vlhkosti, birell pivo, na fb stranke birellu pivo plus trekingove palice, potom rybarske doplnky, popradske čaje a plysoveho medveda,toto az 2x! A este oar veci ale nespomeniem si

terka224
27. júl 2022

Málokedy ale asi pred 2t v tombole vapku a fritezu 😂