Podanie zásielky v Alza boxe

28. feb 2023

Ahojte poradite mi prosim
idem podat zasielku cez sps a ukazuje mi ze ju môzem aj vlozit do alza boxu
ako to funguje co mam natukat do toho boxu aby sa otvoril a ja som tam vlozila svoju zasielku na odoslanie ? dakujem

beata_k
28. feb 2023

Staci naskenovat ciarovy kod a otvori ti zasuvku. Ked nie je vhodna zatvoris a otvori ti inu a tak dalej az kym netrafis spravnu velkost. Dnu vlozis balik, zatvoris a hotovo.

beata_k
28. feb 2023

Na alzaboxe si predtym vyberies ze chces vlozit balik a nie vybrat. Je to jednoduche. Urcite to zvladnes.

autor
28. feb 2023

@beata_k dakujem 🙂

autor
28. feb 2023

@beata_k dakujem🙂

miskamilka
14. mar 2023

Baby a ktory kod scanujete? Mne nezobralo ani jeden kod z vytlacenej etikety ani ziadne rucne zadane cislo 🤷‍♀️

autor
14. mar 2023

@miskamilka ten v pravo hore ale moze to byt tym ze ten box neprijma zasielky pre tvoju prepravnu spolocnost , ja som to zistili preto to neslo
na tom boxe su nalepky prepravnych spolocnosti ktore tam mozes vlozit

miskamilka
14. mar 2023

Skusala som to este raz scanovat krizom krazom a nejak mi to potom zobralo.. Ale netusim ktory kod, lebo som to prikladala krizom krazom 🙂

gabigf
26. mar 2023

@beata_k ahoj, ja už som takto posielala ale vždy som mala malý balíček, čo sa zmestil do prvej schránky, ale teraz mám taký väčší, takže keď iba zatvorím tú malú schránku, otvorí mi novú ozaj? To dáko skenuje, či tam niečo vložím? 😅 Lebo sa toho obávam, že sa nezmestí, zavriem ju a som skončila 😁

beata_k
26. mar 2023

@gabigf Ano, bude ti otvarat stale novu. Uz si nepamatam presne, ale tusim tu poslednu kde vlozis, tak to potvrdis. Je to velmi intuitivne. Nic tazke. 🙂

gabigf
26. mar 2023

@beata_k no akurát som bola a po otvorení je na obrazovke možnosť otvoriť väčšiu schránku, na to som klikla a po zatvorení predošlej mi otvorilo inú.. 😊 Asi štvrtá už sadla 😅 ďakujem za odpoveď 😊

bobrunka66
16. máj 2023

A platí sa za zasielku... Či to platí príjemca balíčka???

autor
16. máj 2023

@bobrunka66 plati sa podla toho ako sa dohodnete , ale staci pouzit aj google je to jednoduche
https://m.alza.sk/alzabox

sarah281
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kris_tin257
2. aug 2023

@sarah281 vložiť možete hocikde 😊

opicka_spachtoska
21. sep 2023

caute, prosim, ked mam stitok stiahnuty, oskenujem z mobilu, ALE na baliku nemam nalepeny adresny stitok, len rukou vypisane udaje / ref.cislo atd... prevezme balik dalej kurier bez problemov ? (nie som doma tyzden a mamina nevie vytlacit stitok) tak ci staci rucne vypisana adresa s referencnym cislom ?? 😨

kris_tin257
21. sep 2023

@opicka_spachtoska podľa mňa nie lebo kuriéri skenuju takisto štítky, potrebujú tam čiarový kód ... Neviem či im stačí referenčné číslo

opicka_spachtoska
21. sep 2023

@kris_tin257 dakujem. uz som sa tam prave dovolala a vraveli, ze bez ciaroveho kodu to nejde.

kvietocek555
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikatomas
15. apr 2024

@beata_k kde v aplikácii Alza je kde treba čo natukat aby sa vložil balík do alzaboxu v Apple nič nevidim

beata_k
15. apr 2024

@dominikatomas Nemam aplikaciu. To musis priamo na alzaboxe. Vyber si odoslanie a naskenuj ciarovy kod. Otvori ti schranku

dominikatomas
15. apr 2024

@beata_k u som bola vdaka

lenkav9
18. aug 2024

@beata_k prosim ta a ako nascenujem kod, to ten balicek prilozim k obrazovke? Pytam sa ako blondina ale este som to nerobila

beata_k
18. aug 2024

@lenkav9 Mas tam na to take male zariadenie na skenovanie. Urcite to tam uvidis.

lenkav9
18. aug 2024

@beata_k dakujem 😉