Možno to niekomu príde smiešne, možno zbytočné, možno už tu taká diskusia existuje, možno mi to admini zrušia, ale už dlho premýšľam nad vytvorením diskusie Poďakovanie Modrému koníku..už z názvu je každému jasné o čo sa v nej bude jednať.....Chcem sa tomu nášmu koňovi poďakovať za kopec super báb, kámošiek, ktoré som tu spoznala, baby ktoré som v živote nevidela, no napriek tomu si pomáhame a debatíme ako storočné kámošky. Moja extra vďaka patrí za to, že som tu spoznala jednu super babu (je to dlhá historka 😀 ), ale proste cez bazár a zistili sme, že sme z jednej dediny...je to už páru mesiacov, čo sa poznáme a sme spolu skoro každý deň...máme kopec spoločného, kopec vecí som sa od nej naučila a moc, moc mi pomáha....keď si to bude čítať, určite bude vedieť 😉 jasan teta..........no a ešte jedno poďakovanie a to veeeľmi veľké je koňovi za to, že vďaka nemu som sa opäť dala dohromady po piatich rokoch s osobou, ktorá mi bola v minulosti veeeľmi blízka, no škaredo sme sa rozišli a už som ani nedúfala, že si ešte niekedy tak dobre pokecáme....spojila sa so mnou cez Modrý koník..keďže toto je miesto, kam tak rada chodím...ďakujem koníček.
Ozaj a neviem či je to koníku alebo koníkovi...kurňa. 😀 😀 😀