Dobrý den chcela by som sa opýtať nedávno som sa dozvedela že mám sestru ktorá bola onkologický pacient na Kramároch v Bratislave .....moji rodičia nejavili o ňu záujem .....pokiaľ je ešte v nemocnici a chcela by som bližšie informácie podal by mi lekár alebo nie ?
@veronika4495 nemala ma ako uviesť nakoľko bola len 2 ročne dievčatko keď tam skončila na onkológii
Uviedla si málo info v oboch temach.
Jej datum narodenia, kedy bola v nemocnici, kolko rokiv mas ty.
Nevieš "prehladat" na tajno nejake papiere rodicov ? Spytat sa inej rodiny, susedov
Mozno socialka najblizsia vasmu trvalemu pobytu.
Ale ty nie si opravnena osoba ktorej mozu lekari /kolizna zverejnit udaje a info.
To môžu iba bio rodicom alebo komu je dieta zverene.
@natalka1qqq niesi zakonny zastupca, neuviedla si, ci ste plnolete, ci rodicia ziju, pokial si plnolete vies kontaktovat bratislavsku onkologiu, matriku, organizaciu/zariadenie, v ktorom zila/zije, dnes v case soc.sieti je vacsia sanca najst cloveka/ludi, ktori ju poznaju a povedia mozno viac...su OZ a NO, ktore sa onko pacientom venuju a v neposlednom rade v rodine isto su ludia, ktori vedia viac a musi byt aj prislusna dokumentacia.
@veronika4495 nie ona je už dospelá a ja tiež
@natalka1qqq a aké info Ti dá lekár, čo mu povieš moju sestru ste liečili pred 20 rokmi?
Pokial je lekar profesional, ziadne info ti neda