Nepríde vám divne že Dion v jeho veku nehovorí?
Nepocula. To bude tym, ze s nimi nezijem 🤷♀️ a ty s najvacsou pravdepodobnostou tiez nie.
Mať tak tvoje problémy a prezidentský plat
Zase tu riešite niekoho dieta..
Minule krajčírova a jej syn, teraz plačkova..🙄
Tiež som si to všimla, ja mam o dva mesiace staršieho od jej ale mne môj rozpráva od 2 rokov ale zase každé dieťa je iné..
To že ho nepočuješ rozprávať na krátkych ig story, ktoré pridáva jeho mama, tak to neznamená že nerozpráva vôbec. Vidíme iba to čo ona sa rozhodne pridať ;)
Mne je napr divne, ze niekto sleduje Plackovu, nieco si od nej kupi, prip. sa jej venuje v myslienkach.
Ešte nikdy som ho nevidela a ani nepočula teda 😅
Nesledujem nikoho, teraz som si ju kvôli tebe vyhľadala. A hneď prvé video na Mikuláša. Neriešim, ci dieťa v tom veku ma vedieť rozprávať, či nie...ale...ako môže vedieť rozprávať, sk ma v ústach cumel? A ako ma vedieť rozprávať, keď matka k nemu rozpráva aha čuču tu je? Na cukríky?
@kavasmliekom kým mu nepovedala aha čučó - ríbezľové, prebalime do fľaše a trúbky kúpia... budú lóve 😁
Načo toto?? Ty nemáš svoj život aby si riesila cudzie deti?
Nie, ani teba som nepočula ešte nič povedať. Asi to bude tým že ani s ním, ani s tebou nežijem a niesom celé dni.
Či nebodaj súdiš z parsekundovych videí ?
nepočula, ale ja som ho ešte ani nikdy nevidela...😀
Kto je Plackova?
Nepočula som ho nikdy nič povedať ani som ho nikdy nevidela. Takisto som nepočula ani nevidela aby inteligentný človek sledoval takýchto primitívov, ktorí nemajú absolútne žiaden prínos pre spoločnosť.
Tu aspon vidno preco sa mamicky na materskej stazuju ze nemaju ani stipku volneho casu
Lebo ho venuju “plackovej”
nepoculi, s detmi sa treba vela rozpravat
Ja som ho videla nazivo v jej kaviarni. Je to úplne normálne zdrave dieťa, nechapem, kde sa berú tieto reci. Dokonca, aj keď ma videl 1x v zivote, interagoval so mnou, nebal sa ma. Aj ked by mal oneskorený vývin reci, nie je to u deti v 2 rokoch nič neštandardne. Viac deti nerozprávalo, keď išlo do skolky v 3 rokoch. Čo som si všimla, že buď je diéte motoricky zdatne, alebo rečovo. Môj syn napriklad rozpraval veľmi rýchlo aj kvôli staršiemu súrodencovi, ale doteraz nie je motoricky/sportovo zdatný
Hm, zrejme nemá o čom rozprávať. Móde sa ešte nerozumie, do politiky sa radšej nemieša, no čo bude rozprávať??? Aaaa, kolagén má určite na háku, ten mu je tiež ukradnutý 🫣
Neviem prečo by to niekomu malo byť divné. Ale meno má ako nejaký Boh to mi príde viac divné.
Kazda mama by chcela dietatko zdrave,sikovne, ktore spinka cele noci a odplienkuje sa same skoro atd atd.. realita je ina ci mas peniaze ci nie. Ten tlak verejnosti na to co to dieta nevie od dospelych je chory a zvrateny.. Skor by si ty ako dospela mohla to jej dietatko pochvalit a nie upriamovat pozornost na to co nevie (teda mozno nevie). Preco to riesis ach.. Kam to spejeme....
Btw moja dcera zacala az po 3roku a do roka dobehla rovesnikov,nic jej neutieklo...
@mircalla 👏
To vas preco trapi?
Kolko ma rokov? Ja ti neviem, ale teda prispevky na socialne siete zahrnaju tak 0,5% z celeho dna jednotlivca,