Mali ste skúsenosť, žeby sa na to niekto sťažoval? Alebo ste vy počuli susedov? Podľa mňa je to tiché, ale chcem sa poistiť.
Nemám odvahu zaklopať susede 😂😂
Ďakujem.
@solange7 nie nie, pýtam sa úprimne na veslovací trenažér 😂 viem že bežiaci pás robí dosť hluk ale toto verím je neighbor friendly 😀
Podľa mňa ak by to bolo naozaj hlasné, prišli by zaklopať. Ja osobne sa opýtam keď stretnem susedov, že či sme veľmi hluční a počujú niečo. Skúsenosť mám takú, že po mesiaci ako sme sa nasťahovali do bytu nám susedia z dola boli niekoľko krát klopať, že sme hluční. Podnikli sme nejaké kroky aby sme hlučnosť znížili a odvtedy už neboli 🤷
My sme počuli suseda o dve poschodia vyssie
Ja som sa raz pytala susedov pod nami (nad nami nie je nikto) ci pocuju pas beziaci, a sused sa ma spytal ze kedy behavam, lebo ze nic nepocuju. (Mozno len chcel ukazat tolerantnost), kedze my
pocujeme ked u nich dieta beha alebo place. Ale nechodim sa stazovat. Tiez som tolerantna.
A veslovsci trenazer je tichsi ako pas.... osobne si myslim ze ta polhodinka, hodinka nie je ziaden extrem.
@viestta ale vieš že mal veslovací? Čo ste počuli? Narážanie sedačky alebo ako to lanko behá? Alebo čo konkrétne?
Ano, počuť. Náš sused nad nami cvičí, ale v dobrom čase medzi 19 - 20 hod. a nie je to nič hrozné. Neviem akú má značku. Počujeme šúchanie a narážanie sedačky. On sa tiež nikdy nesťažoval keď bol hluk u nás a verím, že sem tam nás je počuť. Sme v paneláku, čo už 😉
Mal veslovaní a hucalo to ak sa sedačka vozidla po kajniciach. Ale bolo to dávnejšie, možno už sú lepšie vymyslene
Kto ma aký sluch. Moja svokra by nepočula ani bombu buchnúť o poschodie nižšie. Ja počujem auto ns začiatku dediny, keď som dnu v dome. Rozoznám autobus, nákladiak, osobné auto. Na našej ulici dokonca ktorý sused ide. 😉😀
moj muz chvilku doma praktizoval cyklo-trenazer a nejaka suseda z trojky ( my byvame na 5) chodila s domovnikom popri stene ako macka a snazila sa identifikovat co to je, vraj jej to prislo ako vibracie atd. nakoniec zaklopali u nas a zistili ze to je ono… čiže je dobre možné že niečo počujú a nevedia čo je to a odkiaľ to ide 🤷🏼♀️
Ďakujem za odpovede.. snáď k nám budú tolerantní.. samozrejme že ho nebudeme používať o 6 ráno ani o 11 večer...
My máme bežiaci pas a kúpili sme takú penovu podložku na to určenú, pre istotu 🙃 mame 2r a nebol nikto, ináč sa zvykli keď boli deti malé ozvať...
Co tak sa to opýtať ich a nie tu? 😁
Sused nad nami ráno zíva! Počujeme ho! Prdne, tiež počujeme. Rozprávajú sa so ženou, presne ti zreprodukujem ich rozhovory. A to my iba ráno ležíme v posteli. A smejeme sa na tom, "kde to žijeme". Nie na nich. Len na tom diskomforte, ktorý sme si nevedomky kúpili. Keď už je bežná prevádzka bytu, nie je to počuť. 🤷 Ak chceš byť ohľaduplná, choď sa vopred spýtať, čo tvoji susedia počujú. Možno ti nepovedia priamo, no sleduj ich mimiku. A pýtaj sa nielen tých pod tebou, ale aj nad. Podľa toho budeš vedieť reálne vyhodnotiť svoj kúpny zámer. 😉
@heni79 to som počula také prípady že ozaj je počuť VŠETKO.. ale u nás v bytovke je to podozrivo fajn, počujem keď pes susedov na poschodí šteká, ale to je také tlmené.. a ešte počujeme susedu keď vysáva ako tým nadstavecom šúcha po podlahe.. ale myslím že nemáme až tak úplne papierové steny ako vy 🤭
@simonettasimonova veď je mi to trápne len tak zaklopať že dobrý deň, chcem sa opýtať... A aj som myslela že keď ich niekde vonku uvidím tak sa opýtam.. len zatiaľ sme sa nestretli
No,my to počujeme iba v jednej izbe. Ostatné sú ok. Ale naše rozhovory v obývačke počuť, keď stojíš pred výťahom. 🤷
Ved tak keď sa stretnete. Ale aj keď to počuť nič sa nedeje v bloku počuť aj keď si človek kychne
Ja som v byte mala elipticky trenažér a nikto sa mi nikdy nesťažoval 🤷♀️😁
Ja by som sa opýtala priamo ich. Podľa mňa to môže byť aj počuť a budú s tým ok, napríklad, keď ti povedia, že od štvrtej do šiestej kľudne, to my varíme, práčka perie, atď. A keď sa ty tomu tiež vieš prispôsobiť, tak to môže byť aj počuť a nikomu to nebude prekážať. (Ale osobnú skúsenosť nemám, u nás len len vreštiace deti a ešte viac vreštiace matky a z tých sa má ani jedna nikdy nepriša opýtať, či mi to vadí 😄).
@mikadooo tiež som si to tak povedala že aj my počujeme susedu nad nami vysávať a robí to hluk ale tiež si poviem že proste treba to spraviť, trvá to pol hodinu a je to úplne normálne.. tak snáď si to aj o nás niekto povie 🙂
Ej ej, len aby to nebol nejaky iny trenazer. 🤡