Pochvala pre kuriérov

25. nov 2023

Ahojte, zvyknete písať pochvaly (alebo sťažnosti) pre kuriérov? Ja som minulý rok písala, keďže do práce nám chodia takmer všetky spoločnosti a naozaj som videla, že aj keď mali toho veľa, boli ústretoví a milí. Tento rok už síce nepracujem, ale objednávam si veci domov. Len rozmýšľam, či to nebude trápne písať opäť. Neviete, či z toho majú aspoň nejaké odmeny?

avonladyba
25. nov 2023

Podľa mňa pochvala vždy poteší. Mňa keď zákazník pochváli, poďakuje mi v maily, tak moja šéfka to preposiela aj riaditeľovi, že máme tu pochvalu. 😆

marta1987
25. nov 2023

Dpd ma "kurier mesiaca" pripisuju im body . Sem co chodi hovoril ze mu aj pridali nejakych par centov od balicka a dostal aj wellnes pobyt.

autor
25. nov 2023

No ja som sa minulý rok pýtala GLSkara, či niečo dostal a vravel, že potlapkanie po pleci od vedúceho depa 🙈

cacianka
25. nov 2023

Ja mám pre kuriérov pripravené malé čokolády, ak je príjemný a ochotný viac ako 2x, dám mu cielene, aby si dobil energiu. Vždy ich to prekvapí.

terezka1947
25. nov 2023

Myslím,že stačí byť milým po celý rok a budú spokojní.
Ja občas "svojim" nechám výdavok,atď. Do práce keď k nám chodia,tak občas uvaríme kávu,či ponúkneme nejaký kolacik ak máme,či niečím sladkým.
Viem od nich,že im stačí,keď sú k nim ľudia normálni.

dzescebuly
25. nov 2023

Chodí mi z DPD furt dotazník a furt píšem že neodporúčam 🙈inak ako lenivý kuriér ho nenazvem- ja s dieťaťom na rukách,on ani z auta nevystúpi ale káže mi otvoriť dvere a vybrať balík v ktorom bolo veľké mesačné balenie plienok😐ale moja chýba že sa neviem ozvať 😬😞

vkatush
26. nov 2023

Jooooj musím sa popýtať mojich 😁 ja som veľmi spokojná s mojimi, so všetkými spoločnosťami. Sem tam im zoberiem sladkosť alebo koláč, ak mám. Ale musím sa spýtať, či majú nejaké odmeny a či im viem s nimi pomôcť 😁

slovakboy
26. nov 2023

Obdivujem kuriérovi majú to ťažké. Zorganizovať si cestu tak aby časovo to bolo rýchlo. Možno už na to existuju optimalizačné softvéry. Ale častokrát ti adresáti nie sú tam kde majú byt nedvihaju telefóny občas ide kuriér niekam a zbytočne. A platení nie su za čas. Ak stihne balíky rozviesť do druhej tak ma voľno často je to však až do piatej alebo šiestej. Najťažšie to majú tí, čo jazdia mimo mesto. Im to trvá dlhšie. Mám dobrého priateľa kuriéra a často mi rozprava príbehy. Občas mu niekto dá tringelt ale veľmi zriedkavo. Často ale ľudia pochvália a to ho potrší. Tak aj preto, že viem čo to obnáša dávam dodávkam kuriérov možnosť ma predbehnúť na ceste.

mk1111111111
26. nov 2023

Ja davam finacny prispevok kurierovi a flasku vina na vianoce a kazdemu, co mi vozi. Vozia mi naozaj casto. Su neskutocne mili a ochotni. Aspon takto sa im odvdacim. Samozrejme aj v priebehu roka dam vsimne aspon 5 eur, v priebehu mesiaca, lebo zvacsa platim kartou.