Dobry den, chcela by som ironicky podakovat urcitym damam, ktore vdaka problemom, ktore sposobili predavajucim, stazili nakupy takym ludom ako napriklad ja. Zijem v cudzine a ak nakupujem nieco na Sk, najlepsou cestou je pre mna dobierka na moju maminu. Ked ze ta sa nevyzna v bankovani tak dobierka je jediny sposob. Ale vdaka tymto damam si nemozem objednat to co chcem, nakolko predavajuci maju strach. Dakujem
No je vela ludi ktore si dobierku nepreberu. Ja to chapem. Ale ja napr. nerada posielam peniaze tiez dopredu, tak hladam mamicky ktore na tu dobierku poslu alebo objednavam z eshopov. Este sa mi nestalo ze by s tym nejaka mala problem. Kto sa chce dohodnut sa dohodne. Ale chapem ich.. zbytocne prichadzaju o postovne a musia potom platit este aj ulozne za baliky koli nezodpovednym osobam.
Je to tu už dlho téma a nie len tu, v každej predajnej skupine na fb kde som, sú osoby, ktoré si nepreberajú balíky, nechápem, že im to slušnosť dovolí. Keď niečo nechcem tak to napíšem hneď, nikto by sa nenahneval, každý si môže veci predsa rozmyslieť ale nechať to zájsť až tak, že mi ten balík príde a nechám ho na pošte, to je nonsens, neúcta proste
@ludka1980 no a keby si to zaplatila ty na účet a adresu napíšeš maminu, alebo vklad na účet (aj tak je to asi menej ako dobierka)... no vieš, ja rozumiem tým ženám čo na dobierku nepošlú,-mne stačí koľké vymýšľajú ešte len tu (nemyslím odmeranie rozmerov), a ani sa nakoniec neozvú, nečítajú podmienky lebo veď načo... a ešte sú urazené. Tak čo už potom v skutočnosti... veď každý má problémov dosť nie ešte toto riešiť a ja keď si niečo vyberám tak viem že to chcem, alebo ak som si nie istá rozmerom tak dám vedieť či kúpa platí. A tie "hviezdy" čo sa ich to týka to tu asi čítať nebudú, a ak hej majú to v paži
Ja napr.vzdy nakupujem len na dobierku, teda z sr a cr...zo zahranicia zvacsa paypalom platim...rafsej zaplatim o 1,5o viac ako stratit prachy uplne...aspon takto to vidim ja...viem, ze v baliku moze byt hocico, ale to moze byt aj pri prevode...
Je to hrozne, ked si niekto nieco objedna a neprevezme. Nechapem takychto ludi naco to robia!! Ach!!
mám to uplne podobne, nie som jedna z tých ktore neprevezmu dobierky, takisto som si chcela kupit kabat no dotyčna mi ho neposlala pretože na dobierku sa neposiela!! a teraz mam isť na druhy koniec sk kvoli jednemu kabatu ? a ak na dobierku tak platba vopred... a kde mam ja istotu že pošle tovar?teraz priklad: ja budem stratova 40 eur, a ona 3eura ked neoprevezmem dobierku, tak kde je logika ?
@ludka1980 tak nakupuj na bazáre v Kanade alebo nauč svoju mamu pracovať s internet bankingom, nie je to taká veda. Moja mama ma 74 a naučila sa to, ostala sama a bez toho sa nepohne.
Alebo popros nejaku kamosku na SK, nech ti platby realizuje a tvoja mamina alebo ty jej ked tak poslete jednorazovy "kredit" resp. "splatku"... lebo fakt, ked chces obchodovat, treba zaplatit, akoze je malo e-shopov, co posielaju na dobierku.
@sono2
@basska_b
@vroni
@janickacrazy inac baby, vsimli ste si ze odpovedate na dva roky staru temu a autorka je uz na MK neaktivna ?
@masinka fakt? Veru som si nevšimla. 😇
@ludka1980 a zo zahranicia to poslat na ucet nemozes? Alebo aspon poštovné?