Prosím vás …… mám takú zvláštnu otázku😁 ako sa obliekame začiatkom septembra? Ja si vôbec nepamätám aké zvyklo byt počasie 😁 viem že ráno a večer už je chladno ale poobede sa ešte nosia kratase a šľapky podľa vás ? Potrebujem si vymyslieť outfit na jednu udalosť začiatkom septembra ktorá bude 17:30 a neviem čo si mám kúpiť.
Aj ja idem na jednu akciu na konci augusta.Bude to večer čo už býva chladnejšie,takže tiež neviem čo na seba.Ja mám vybratu dlhu sukňu to si dám určite a bud rolačik tenši alebo tričko podla toho ako večer bude a na to riflovú bundičku do pásu.No uvdime ale pozerala som počasie tento rok je ako na hojdačke v lete.Jeden týždeň teplejšie a druhý už chladno
Ide aj o to ci to bude von ci dnu a do kedy.. Ale ak pises ze 17 30 tak by som si uz pre istotu dala uzavretu obuv nie sandale a vies vyuzit vrstvenie - na vrch bundu a sveter do kabelky.. Plus mne sa osvedcila midi dlzka sukne, teplo ti v nej nebude ale ani tak zima ako v kratasoch..
Môže byť upršane a sychravo už, ale môže byť aj krásne babie leto 😅 ja by som plánovala určite až bližšie k tomu dátumu resp. mala v zálohe viac možností, aby som sa tomu vedela prispôsobiť aj deň pred podľa predpovede... A teda neviem aká je to udalosť, ale rozmýšľala by som možno nad nejakými šatami/sukňou, ku ktorým si môžem dať pančušky, ak by bolo chladnejšie a svetrík, sačko alebo bundičku - koženku, riflovu, bomberu, podľa toho ako bude a tenisky 😊
@lindous ďakujem vam všetkým , a myslite že 23 stupňov je ešte na letné oblečenie? 23 mi ukazuje na začiatok septembra myslím že to je ešte celkom teplo a prijemne 23-24 však?
ja vedieť aspoň na 95% aké bude počasie v septembri, tak si na tom postavím biznis 😀
Nikto nevie, záleží aj od lokality. A teda možno si postrehla, ale už niekoľko rokov vedia byť výkyvy +/- 20 stupňov zo dňa na deň hocikedy.
Vo Svedsku sa kupeme pri 22 stupnoch, takze ano je to este letna teplota 🙂
September byva na Slovensku velmi teply.
Jeseň je o tom že máš aj 25 stupňov napríklad, ale od 12tej do 16tej, rána a večere chladné keďže aj slnko neskôr vychádza a skôr zachádza plus aj hmly niekedy. Volila by som lodičky alebo niečo podobné, nie sandále, dole dlhé nohavice, hore niečo s krátkym rukávom a na to v zálohe sveter/sako. Ak šaty tak nejaké pančuchy pekné nie holé nohy.
ty brdo, anonymna diskusia o pocasi...
a co tak pockat tyzden pred udalostou a pozret si predpoved?
No ja si pamätám, že som minulý rok v septembri lietala na bajku v kratasoch a tricecku vykrojenom, čo bolo tak teplo
No akoze ja som v pohode v dlhych rifliach aj v auguste, mne osobne je uz chladno, takze pri 22 stupnovh by som vyberala uz kozuch pomaly 🙈🤣🤣 srandujem, ale fakt zalezi od toho aky si typ 🤷 su predsa ludia co su schopni dat si kratasy aj ked snezi 🤨
Posledné 2 roky bolo začiatkom septembra 30 stupňov. 3 roky dozadu bolo 15 stupňov a pršalo. Správnu odpoveď si môžeš vybrať 🤦♀️
To mávam aj ja také problémy. Cez deň mi je teplo, ale ráno, keď niekde idem, tak zamŕzam. Ale nechce sa mi brať si niečo navrch aby som to potom poobede nevláčila. Na tú udalosť si nechceš zobrať aj nejakú tašku, kde by si si v prípade potreby niečo navyše dohodila? Ja to tak zvyknem robiť, pre istotu 🙂
@konikkon no podľa mňa bude september okolo 20 alebo menej. Lebo už aj tento august je nejaký chladnejsi oproti minulým rokom. Bývalo začiatkom alebo v polke aj 35 a viac teraz okolo 25 a aj noci a rána sú už nejaké chladné. Možno sa dočkáme konečne aj jesene tento rok a nepôjdeme z leta do zimy.
tazko povedat...kazdy rok je iny..pamatam si,ze dva roky dozadu bolo este v oktobri 22 stupnov... urcite by som zvolila este nieco letne a k tomu nejaku bundu