Ahojte ,musela som si vytvoriť nový profil lebo niektoré má už poznajú a nerada by som bola keby sa to ktokoľvek dozvie. S manželom sme 5 rokov spolu , máme ročnú dcérku. Máme sa radi a stále nám to klape ale ... Našla som si novú prácu ( manžel je na materskej ,obaja sme to tak chceli ) a tam mám mladého kolegu, s ktorým sme si hneď padli do oka . Sadli sme si na prvý pohľad a odvtedy to medzi nami nenormálne iskrí. Ja šťastne vydatá a on šťastne zasnúbený no aj tak si nevieme odpustiť to nevinne flirtovanie. Už veľmi dlho som nezažila takéto poblaznenie kedy pri pomyslení na neho sa mi rozbúši srdce a pri každom dotyku rozochveje telo. Ani jeden z nás to nechce posunúť ďalej ale viete ako to chodí ... Neviem ako sa z toho vymotať
@patty1411 posli muza do robboty a ty sed pri decku
Musíš mať riadne dobrého muža keď sa necháš zvádzať a obchytkávať druhým a riskujes tým stratu svojej rodiny...no chudák chlap absolútne si ho nevažiš...toto šťastné vydaté ženy nerobia
Verím že je super cítiť sa pekná a príťažlivá po materskej, ale to je všetko.. Poblaznenie ako rýchlo prišlo tak aj odíde, tak bud dobrá manželka a posli ho prvou triedou do zabudnutia, lebo o chvíľku tu budeš vyplakavat
@drozdajkahra súhlasím,
Autorke : buď k sebe prísnejšia a nedovol ,aby sa ti rozpadol krásny vzťah, o malinké ani nehovorím
O pár rokov sa na tom len zabavíte s kolegom
Držím palce
@patty1411 Aj "motýle" v podbrušku ? Lebo ak áno, tak si načisto stratená a skončíte v posteli...No a tvoj zákonitý sa naďalej bude starať o bábo a žiť v nevedomosti . A teraz vážne....odíď z práce, staraj sa o dieťa a chlap nech ide do roboty, lebo evidentne si mimo z nejakého blbca a prídeš o rodinu😝
Súhlasím s ostatnými, určite čím skôr s tým prestať, lebo ti to prerastie cez hlavu. Keď už sú dotyky, je len otázkou času, kedy pôjde "do tuhého". Chceš riskovať rozpad rodiny, manželstva, dcere vziať pokojne detstvo, len pre pár okamihov vášne? Ok, môže to byť úžasné, cítis sa obletovana, zboznovana atď... Ale z toho rýchlo by si vytriezvela, keby si ostala s dieťaťom sama po odchode podvedeneho muža z domu. Vráť sa na rodičovskú, tak malinke dieťa potrebuje matku doma a muž nech zabezpečuje rodinu v práci. Radšej takú "nudnú klasiku" ako potom plakať nad spackanym životom
Šťastne vydatá a šťastne zasnúbeny... väčší blud si už nemohla dat! Alebo keď bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať. Priznaj sa mužovi, hneď ta to prejde
Ja k tebe nebudem taka kriticka, ale z vlastnej skusenosti. Mala som partnera, schylovalo sa k zasnubam a svadbe, ale nemali sme zavazky.
Tiez to zaiskrilo medzi mnou a kolegom a z principu by som si ho nikdy nepustila blizsie k telu (ako pubertiacka som "podviedla" priatela a znasal to velmi zle, cize toto uz nechcem zazit).
Takto to trvalo asi rok, usmevy, pohlady, nic viac. Vztah sa mi zacal kazit a tak sme sa rozisli a dali sme sa dokopy s kolegom. Cuduj sa svete, po 3 mesiacoch uz nebol taky uzasny. Videla som dokonca viac negativ ako pozitiv, vztah sa teda rozpadol. Neodporucam ti to v ziadnom pripade...rozbijes si rodinu a v momente ked na to pride tvoj muz, vsetko olutujes a na kolegu zabudnes. Maj k manzelovi tolko ucty, ze ak nie si stastna, rozvedte sa a potom si uzivaj.
Skús začať rozmýšlať hlavou a nie tým,čo máš medzi nohami 🙈 Chudák tvoj chlap,ľutujem ho.Ale tak dúfam,že raz ti to karma vráti a on ti toto urobí s jeho kolegyňou...
@ktochytavzite ďakujem nemám záujem sedieť doma pro decku mňa osobne to nenapĺňa aj keď svoje dieťa nadovšetko milujem
@ivanka12311 letmý dotyk rúk nepovažujem za obchytkávanie
@patty1411 to je chémia tu Neoklameš 🤔 ale ser naňho keď si šťastne zadaná a mate dieťa, to riziko ti za to nestojí.
@nefertiti5843 nie sú motýle v podbrušku ten chlap ma nepriťahuje , iba mi imponuje tá pozornosť, vedomie že ešte stále som ja pre niekoho príťažlivá
@patty1411 podľa mna takto dopadnú ženy, ktoré sa asocializuju počas materskej a potom sú hotové z každého chlapa, ktorý okolo nich prejde. Nejde mi ale dokopy výrok, že si šťastne vydatá a on šťastne zasnúbený, inak by ste nepraktizovali to, čo píšeš. Váž si to, čo máš doma, kým nie je neskoro!!!
Skvelý návod, ako takýmto situáciám predchádzať je zariadiť si život tak, aby žena nebola len slúžkou, aby mala možnosť venovať sa aj sebe aj keď je doma na MD a nedávať úplne bokom svoj život. Ja som si to tak zariadila a nie je nad to!
@patty1411
Len ak to medzi vami naozaj "iskri", moze to dopadnit hocijako. Ak sa chvejes uz len s dotyku ruk. Co ak by prisiel za tebou a zozadu ta objal? Alebo by sa o nieco pokusil.....
Jednoducho nie, ani si nepripustat.
Aj tato euforia opadne, kazdy chlap ma zaciatku dvori, ak vidis problem v tom, tak si dnes sadni s manzelom a vymysli nieco specialne, co vam obom pride vzrusujuce a vrati vas to na zaciatok, zdover sa mu, ze sa citis zle a neatraktivne prenho.
Nebudes zit cely zivot s tym pocitom, ze ta tento novy objav obletuje, vytrati sa to a zostane iba jeho charakter, ktory moze byt uplne iny, ako sa javi.
no ked si tak lahko nechas osprostit hlavu hned prvym kolegom tak chudak tvoj chlap...asi s tebou bude mat o "zabavu" postarane :D
@lucinka1988 obdivujem každú čo to dokáže ja bohužiaľ dlhodobo bojujem s depresiami aj keď malá bola vymodlena a skúšala som naozaj všetko aby som sa cítila lepšie a až návrat do práce mi v tom trochu pomohol
Nestojí ti to za to , ty to síce môžeš vydržať ale ten druhý nie a zbytočne si kvôli tebe pokazí vzťah ak náhodou aj jeho to chytí viac...
Ale chceš radu? Píšeš, že nechcete to posunut ale vieme, ako to chodí, posledná otázka bola, že nevies sa z toho vymotat. Potom vravíš, ze on ta ani nepriťahuje, len si užívaš pozornosť ...tak nerozumiem, potom chcela si si len "vyliať dušu" alebo reálne aj poradiť, či ako? Lebo mne to príde, že každá tvoja myšlienka už smeruje k nemu, busi ti z neho srdce, keď sa ta letmo dotkne, si v siedmom nebi. Veď to sú jasne znaky zamilovanosti, aj keď si neviem co budeš nahovárať. Vyhnes sa tomu len tak, že niekto z vás odíde. Alebo si užívaj to ďalej, ale hranica je veľmi tenká, to mam z vlastnej skúsenosti
@patty1411 ako je možné keď si šťastne vydatá , prekročiš hranicu - dotyky - ?!