Po ostrihaní mi nechcú narásť vlasy

maca_123
12. nov 2018

Ahojte, pred dvoma rokmi som mala krásne dlhé a husté vlasy. Lenže ja hlúpa som potrebovala zmenu a dala som si och ostrihať dopostupna. Odvtedy nie a nie mi nárast a zhustnut... vlasy mi nepadajú a ani som si ich nikdy nefarbila.... stalo sa vam to niekedy ? Poraďte mi prosím.

petis815
13. nov 2018

skús začať používať šampón DIXI klasický žihľavový, po ňom pekne rastú vlasy

tinaa64
13. nov 2018

@maca_123 tiez som mala dlhe vlasy po pas..dala som sa ostrihat po plecia a od vtedy mi narastu do urcitej dlzky ani o milimeter dlhsie
@petis815 ja ho pouzivam ale nemam pocit ze by mi nejak extra pomohol..ale inac je dobry a aj mi vonia
Tiez si vlasy nefarbim..davala som si melir ale uz aj na ten som sa vykaslala mam svoje prirodzene

lulula1990
13. nov 2018

@maca_123 mne sa to stalo tiež, z peknych, dlhých, hustých vlasov som sa dala ostrihať do postupna. Vlasy mi nechceli rast asi rok, plus mi výrazne zredli. Bolo to v čase kedy som mala veľké stresy, tak to pripisujem aj tomu. Začala som používať prírodné šampóny, zihlavovy, brezovy, kvalitnejsie kondicionéry, plus som si v DM kúpila vitamíny na vlasy, je to ich vlastná znacka a znova mi začali vlasy pekne rast. Teraz mám zase takú divný kvalitu vlasov (som tehotná) ale vlasy pekne rastu a to si ich dávam pravidelne podstrihovat.

maca_123
autor
13. nov 2018

Ďakujem za rady 🙂

ester177
14. nov 2018

@maca_123 moja rada znie, ze jednoznacne vitaminy. Revitalon je tusim ovela lacnejsi nez revalid, a podobne zlozenie. Najvacsie balenie okolo 120 tabliet sa oplati najviac. Mne zabral, aj v kutoch na bokoch cela mi zacali rast nove vlasy.

mischief
15. nov 2018

Odporučam šampon a masku z Farmasi..cesnakovy

hroznovka
15. nov 2018

jes dost orechov? skus pridat do stravy zasadite potraviny, nech vysledok toho co prijimas je neutralny. Vlasy ti zhrubnu ak si das do nich vzehlit keratin

79bublinka
15. nov 2018

Ja odporucan nasadit cisty zinok

1975renca
15. nov 2018

Methionin komplex + odskusany cesnakovy sampon s maskou je za fajn cenu 🙂

ella282
15. nov 2018

@mischief nepomohol, čistý blud... mne pomohli čisté bio šampony - zn. navia, ponio!!! 100% prírodná kozmetika...
@maca_123

zaburiatko15
15. nov 2018

@lulula1990 ahoj, mozes poprosit nazov pripadne foto vitaminov na vlasy??dakujem

jane0123
15. nov 2018

@lulula1990 prosím vás ako sa presne volajú tie vitamíny dm znacky? ďakujem pekne

1975renca
15. nov 2018

kaderníčka mi spálila vlasy v decembri mi muselo ist 30 cm dolu,zo zufalstva som si objednala cesnakový šampon s maskou,za 3 mesiace mi mohla dat kaderníčka dalších 10 cm dolu,čo bolo ešte treba,v živote mi takto rýchlo vlasy nerástli,je koniec roka,čiže odvtedy možem povedat že vlasy podrástli 25 cm určite,som nadmieru spokojná,spolu s methionin komplexom super...to že je blud čo tu tvrdí ten alebo ten si nedovolím tvrdit,kadému pomaha niečo iné a závisí od vela okolností prečo vlasy nerastu...asi tak...

montemotherone
15. nov 2018

@maca_123 áno aj mne sa to stalo. Skúšam Farmasi, nejaké vitamíny... teraz mi poradili masku z čistého ricinoveho oleja. Tak uvidíme :-/

ultraalex
15. nov 2018

@maca_123 Ja mozem odporucat sampon Reghaar +tonikum Reghaar z lekarne ked mala moja dcerka ako mala redsie jemne vlasy tak po pouzivani tychto pripravkov jej riadne zhustly a spevnely je prirodny zo zihlavy a lopucha a nam zabral tiez mi ho ktosi poradil prajem uspesnu zmenu a mozno neviem kolko mate rokov ale je dobre navysit prijem horciku popripade aj zinok ten je vraj na vlasy nechty.....

rodinnahomeopatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
korinecka
16. nov 2018

@1975renca aký presne cesnakový šampón a masku? Výrobca?

caray
16. nov 2018

@montemotherone ten olej je vraj veľmi fajn, tiež uvažujem, že by som ho skúsila, lebo kamoška si ho moc pochvaľuje, len sa jej musím popýtať, že ako ho používať ako často 🙂

1975renca
16. nov 2018

@korinecka ja mam s farmasi,ale su aj ine kozmetiky ktoré maju cesnakive sampony s maskami v ponuke

1975renca
18. nov 2018

@korinecka ak chces,poslem ti ponuku 🙂ah ten olej je skvely,cela sada je super skratka kym nedkusis nebudes vediet,vzdy zabera nieco ine,u každého je to individuálne

ella282
18. nov 2018

@1975renca mne nepomohlo nič, nie je to vôbec na prírodnej báze...je to čistý odrb...

ella282
18. nov 2018

@1975renca a už ma unavuju tieto poradkyne, ktoré sú v každej riti napchane a ponúkajú ich nekvalitné produkty...sorry už za výraz...ale už by mali zakázať farmasi poradkyne, lebo každý stránku čo otvorím tak farmasi, nekvalitná lacná značka horšia ako Avon ci Oriflame..😠😡😤

1975renca
18. nov 2018

@ella282 Vážená pani,slečna alebo ako mám osloviť ženy ktoré tu tliachajú nezmysly o tom ako im nič nepomáha a všetko je na h..no,píšem len vlastnú skúsenost a hore som sa vyjadrila aj o tom,že to je celkovo o strave,hormonálnej instabilite,strese,životnom štýle atd...nie len o šampóne a nie som žiadna poradkyňa,som len jedna z mnohých ktorej tento set pomohol v raste aj kvalite vlasov a registrovala som sa len kvoli tomu že si to chcem objednávat znovu a znovu...asi Vám uniklo to,že nikoho nikto nenuti,každý má volbu rozhodnut sa...😎

ella282
18. nov 2018

@1975renca určite??? Čo tu trepete??? Veď ste pisali že pošlete ponuku!!! Či neviete po sebe čítať, čo píšete??? Ja som bola "poradkyňa" farmasi...jedna taká vtierka ako vy ma nato nahovorila...že budem mať krásne husté vlasy..veľké prd!!! Nechcite tu niekoho presviedčať ešte o Tom, že je to prírodná kozmetika ako jedna minule... Objednavala som si sama pre seba.. a nikdy viac... Poradkyne majú z toho dobre provizie, preto ste v každej riti...a už som na neho alergická... Tak prosím baby nebudte hlúpe ako som bola ja...sú to zbytočne vyhodené peniaze...a ešte čo sa týka stravy, nemajte obavy, stravujem sa zdravo!!!

1975renca
18. nov 2018

@ella282 no koment pani,hlavne že ste s tým robila sama,preto ak sa Vám nedarilo treba osočovat a spochybnovat...ano,viem presne čo som napísala,zaujímavé že v inzerátoch nemam v ponuke ani jeden produkt...a navyše...hustota vlasov závisí od počtu vlasových cibuliek s ktorými sa narodíte a ich počet jed aný geneticky a nemení sa...preto vlasy nikdy hustejšie nebudú,mení sa len ich kvalita a podporuje sa rast vážená...a všetky čo tu píšu príspevky nejakú dobrú skúsenost s niečím má,nič iné som nepísala len som vyjadrila svoj názor...určite je viac top nejaká chemia z lekárne...ach.o.k.dovi

ella282
18. nov 2018

@1975renca teóriu ovládam! Áno robila som 2x som si objednala to čo píšete šampón + masky!!! Nikdy som to nikomu neponúkala, našťastie, aspoň ľudia nemusia na mňa nadávať! A mám čistý štít... Hovorím posledné farmasi nikdy viac!!! Prešla som na čisto prírodne šampóny, farby... Doplnila vitamíny...a mám opäť krásne zdravé vlasy...ale určite nie vďaka f... Už nemôžem tomu ani na meno prísť .... Takže dajte pokoj s chémiou

1975renca
18. nov 2018

@ella282 tiež mám čistý štít,spokojní ludia prichádzajú za mnou sami,nemusím ani nič ponúkať...pekný den 🙂

ella282
18. nov 2018

@1975renca 😁 viem si to živo predstaviť... Pekný deň

salome_01
18. nov 2018

Mne sa to tiež stalo. Ale som jeden čas pribrala tak vlasy som si ostrihala do postupna ale tiež som začala používať také lepšie šampóny a kondicionéry a mám krajšie a zdravšie vlasy teraz ale kým narastu ešte potrvá.

jana_eyre
20. nov 2018

😂😂😂 zeny sa pohadaju aj na tom, komu po com narastli vlasy 🤦🤣🤣🤣 ja uz nemozem..