Som 6 dni po operacii - vyberali mi maternicu aj vaječníky. (mala som myom a cysty). Operovali ma vaginalne. O mesiac mam ist na kontrolu len neviem ako to je zo stehmi - či mi ich vyberu alebo mi spadnú pri sprchovaní...
Dnes trochu krvacam a začínam sa báť.
Ešte stále mám bolesti. Dnes som bola ku obvodnej zistila že mam infekciu moču tak beriem antibiotika. Celkovo sa citim stale veľmi slabo prosím poradte mi ako to je zo stehmi a ci je normalne ze krvacam.? Vopred ďakujem za odpoveďe.
@bonnie2 Ja som ho mala asi 7cm. Stale mi rástol. Este ked som isla do nemocnice tak doktor povedal že mi zas narastol.
Ale predtým ako mi ho nasli tak mi najprv doktor predpisal hormonálnu antikoncepciu ze sa mi to moze stratit... No nepomohlo mi to...
@sabinka264 aha. No uvidim co povie mne o pol roka. Neviem ci mi taky maly necha. Tusim vravel ze ak narastie pojde von a ci este chcem deti. No dufam ze vyberu len to. Pred rokom na preventivke nebolo este nic.
Nehnevaj sa ze ti neporadim. Akurat len kukam info kedze mne to zistil min.tyzden...
@sabinka264 už tu takáto téma je https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/hysteroktomia-uz-nebudem-mat-maternicu-2/ Baby Ti tam určite dobre poradia
@sabinka264 operovali Ťa len vaginálne? Vôbec nie laparoskopicky? Pri vaginálnej operácii máš vnútorné vstrebateľné stehy - nevyberajú sa teda. Bacha, nesmieš nosiť nič ťažké ani sa nejak namáhať. Špinenie či menšie krvácanie je v poriadku. Ono to môže trvať až 6 týždňov - kým sa tie vnútorné stehy nevstrebú. Je to niečo ako pri šestonedelí. Počas tých 6 týždňov žiaden sex a žiadne kúpanie vo vani, môžeš sa len sprchovať. Je normálne, že sa cítiš slabá, nie je to malý zákrok a telu trvá, kým sa ako tak dá dokopy. Držím palce, nech sa Ti to dobre hojí.🍀🍀🍀
Po vybratí maternice aj vaječníkov som po2 rokoch zacala znova krvácať po sexe
Prosim ta aky velky so mala myom? Tiez mi ho nasli 2x2 cm. Ze kontrola o pol roka a potom sa uvidi...