Ahojte, neviem, či mal niekto takú skúsenosť, ale dnes ráno som si impregnovala topánky (podotýkam, že Rieker 69eur), a napočudovanie tam, kde som ich nastriekala zostali špinavé - skoro fialové. S vodou to nejde dole, neskúšala som síce ešte žiaden saponát, preto píšem tu, či s takým niečím nemal niekto skúsenosť. Dá sa to nejako vyčistiť, alebo nezostáva nič iné, len reklamovať?
Ďakujem za odpovede.
@kwjetok ak si danu impregnaciu kupovla na odporucenie predavacky spolu s topankami tak vykecas aj topanky aj tu impregnaciu a nebude problem vyhadat reklamaciu, nahradu skody.....
ale v inom pripade asi len vemli tazko dokazes co presne si tam nastriekala a ak by aj hej....tak ta vsetci budu presviedcat ze si tam este predtym supla nieco ine.
neosetrovala ci neumyvala si ich este predtym niecim inym?
tych flakov sa uz pravdepodobne nezbavis :(
ahojte, dakujem za komentare. Blocek som vcera hladala, ale som ho nenasla ☹ takze z reklamacie nic, kym sa nenajde. Manzel mi rano natrel topanky olejom a vyzeraju ako nove 😀 aj mi kus zmokli a flaky nevidno. Tak dufam, ze mi to tak ostane co najdlsie. Ale skoda, ze sa takto tie topanky impregnaciou znicili 😖
@kwjetok mala si vhodnu impregnaciu na dany material? Ja som raz pouzila impregnaciu na kozenku a topanky mi ostali flakate - az potom som si precitala, ze ta impregnacia bola len na kozu.