Po čom je najväčší dopyt na trhu?

8. feb 2021

Ahojte baby. Rozmyslala som, ze by som zacala nieco vyrabat doma a trochu si tym privyrabat. Preto pisem sem aby som sa Vas opytala: Po com si myslite ze je najvacsi dopyt? Z takych tych handmade veci ci uz detskych, pre dospelych alebo nejake dekoracie a podobne. Ruska teraz neratajme, to je momentalne naozaj velky dopyt. Napiste mi prosim Vas nazor. Bavi ma vela veci robit. Skusala som uz vselico (plienkove torty, adventne vence, darcekove kose a ine) cize nejaka zrucnost tam je 😁. Poradte mi prosim. Dakujem 🙂

heleninamama
8. feb 2021

Za mňa čokoľvek jedlé v krásnom dizajne s pridanou hodnotou umeleckého diela (torty, koláče, slané misy, chlebíčky... A samozrejme, s dôrazom na kvalitné suroviny. Občas tu baby pridajú také lahôdky, až mi tečie slina.

autor
8. feb 2021

@heleninamama ano to mas pravdu, niekedy ked vidim co tie baby napecu alebo pripravia musim utekat pre servitku ako mi sliny tecu 😂

lindusss2016
8. feb 2021

No ak rozmyslas tynto stylom, tak ti podla mna ten lredaj velmi nepojde. To ako chces vyrabat podla toho, co ludia chcu? Myslim, ze skor by si si mala vybrat, co teba bavi, co mas rada a tomu sa venuj. Teraz ked ti napisem, ze plienkove torty a ty sa ich rozhodnes vyrabat len kvoli zisku, tak ich nikto nekupi, lebo budu onicom 🤷‍♀️ ludia to z tych vyrobkov citia, ci to robis s laskou a nadsenim a potom sa toho predava vela

babydesire
8. feb 2021

@lindusss2016 ale pytala sa na inspiraciu co by mohla skusit..nejaku prax uz ma,tak vie snad ci hand made ,pecenie,alebo ine,,a niektory radi skusaju

babydesire
9. feb 2021

Hmmmm.... Hackovanie,sitie babik,maznacikov,vankusikov,stuzky na kocik,pecenie zakuskov a tort,oblozene mise, vyroba mydlovych kytic, vyroba dekoracii z roznych materialov (drevo,textil,slama...)

aneta129
9. feb 2021

No ked chces niečo vyrábať, tak skus prosím napríklad respirátory... Po nich je najväčší lov momentálne 😇

autor
9. feb 2021

@lindusss2016 mna to vsetko okolo handmade bavi, preto sa pytam po com je taky najvacsi dopyt. Vsetko co robim si premyslim a vkladam do toho vsetko.
@babydesire dakujem za nazor. Rozmyslala som aj nad tymi stuzkami aj nad mydielkami aj nad dekoraciami. Moj jediny problem je ze ma to bavi, ja by som vsetko robila. Ale uz je toho na trhu podla mna dost preto sa chcem zamerat len na jednu vec. Ale aj tak si budem doma asi z kazdej veci nieco robit. 😂

autor
9. feb 2021

@aneta129 ano viem ze ruska a respiratory su teraz doslova nedostatkovy tovar. Ale mam trochu obavu ze neurobim respirator spravne, preto sa do toho nepustam.

sasitimi17
9. feb 2021

Podľa mna všelijaké detské hovadinky. Buď hračky alebo len take ozdoby dekorácie alebo šiť oblečko, obliečky na periny, vankúše, zavinovačky, mantinely do postieľky
Občas keď mi to vyskočí na FB tak celkom dosť mamičiek to nakupuje
Mne napríklad chýbajú v našom meste fit krabičky ale to je už iné odvetvie.