Ahojte,mám za sebou 5 jazdu a nejde mi to.Myslinm že zo skúškami po novom to problém nebude,nieje to nič strašné ale neviem či sa naučím šoférovať.🤦🤷Po akom čase by som mala vedieť šoférovať?Keď si predstavím ešte cúvanie🤦Je tu niekto kto sa práve tiez učí?Značky atď všetko viem no len keď sadnem za volant všetko zabudnem🤷
@soffek spojku ovládať viem aspoň si myslím ,auto mi ešte ani raz neskapalo ,preradovat toto všetko viem len ten volant neviem držať ,neviem koľko mám zatáčat.Vlastne dnes to bolo lepšie na tých zákrutách.Stale sa mýlim keď mi inštruktor povie prví alebo druhý výjazd a ja dávam smerovky inde
no ved hned....🙂 a tie smerovky, to sa stava normalne v aš...
@mamkaa11 tak máš síce len 5. jazdu za sebou a čaká ťa ďalších xy, takže kľudne. Šoférovať vieš, len preto že ti nejde točenie volantom, tak neznamená že šoférovanie nezvladaš. Niektoré úzke zákruty nejdu ani mne a vojdem do protismeru, ale neverím, že aj dlhoročným vodičom sa to nestáva., ale napr. kruháče zvládam a s tými výjazdmi.. neviem ako ti poradiť, keď ti oznamí napr 3vyjazd. hneď vieš, že to je ako "doľava" prvý doprava, druhý rovno? 💁
Ja som sadla prvýkrát za volant na cestu a inštruktor na mňa hneď, že či som sa učila šoférovať, lebo tak mi to dobre šlo (skúšala som možno tak 2x a aj to mi stále zdochlo auto).. nie hneď všetko každému ide. Ináč kde robíš AŠ?
@mamkaa11 tak ono s otacanim v aute to je v kazdom inak. ja si pamatam, ked som ja zacinala, uz som mala vodicak, vtedy este auta neboli vsetky vybavene posilovacom ci ako sa to volalo. no a potom si otec kupil nove auto ford, no a v 90st zakrute som skoro naburala do auta co tam stalo a davalo nam prednost, tak velmi som volantom zatocila a to uz posilovac riadenia malo 😀 v podstate kazde auto reaguje inak. ak idem vo svojom viem co si mozem dovolit, kde sa mozem pichnut medzi dve auta a ked idem na muzovej dodavke, co mame vo firme tak tam uz mam trochu viac respekt a radsej auto pockam ako by som to riskla. tak drzim palce.
@soffek vo Vranove N/T.Ked ja mám pocit že to nepôjde ,stále mi všetko vraví ,napr ak kto má prednosť na križovatke .Keď idem z manželom tak viem kedy kto má prednosť ale ja už som stratená keď sedím za volantom.No zase tiež sa má inštruktor pýtal na to ovládanie ,spojka brzda plyn lebo na prví krát mi to išlo aj radenie ale ostatné je katastrofa
Ešte máš veľa pred sebou a popravde v autoškole sa ani dáko extra nenaucis šoférovať. :D ja som sa možno až par mesiacov po obdržaní vodičaku cítila ze viem naozaj šoférovať
no a nemozete zajst s muzom niekde na prazdne parkovisko al.tak, kde si to mozes potrenovat?
mne velmi pomohlo, ze som si skusala s muzom na aute este predtym ,nez som zacala chodit na kurz/aj pocas/.
inak krizovatky a uplne vsetko sama som vedela fakt az niekolko jazd pred skuskami, to mas cas. ;)
@mamkaa11 ahoj, čo ti presne nejde?..
Veď ak raz vieš aká značka je pred tebou, nemôžeš zabudnúť jej "pravidlo"... Alebo máš skôr problém, kedy preradiť? Kedy pustiť spojku, atď.?