Po akom čase od začatia autoškoly ste išli prvýkrát na jazdu?

11. jún 2024

Dobrý deň chcem sa opýtať po akom čase od začatí autoškoly ste išli prvýkrat na jazdu

patka06
11. jún 2024

Dcéra chodila minulý rok, po 2 týždňoch bola na 2x na cvičisku, na 3. týždeň už jazdy v premávke

svettii
11. jún 2024

Joj to si spomínam presne. Bola to hneď prvá jazda ako som bola na cvičisku, už som bola v ten deň posledná, tak mi inštruktor vraví, nech sa zaveziem domov. Mňa premkla taká panika a strach a stres a všetko, ale dala som to.

tetapetra
11. jún 2024

Asi po mesiaci, teóriu som mala 1x do týždňa

sasa1310
11. jún 2024

Po absolvovaní celej teórie

marianarem
11. jún 2024

No v nasej autoskole som isla do premavky hned po vysvetleni radenia rychlosti. Ziadne cvicisko, nic. A asi po.5-10 minutach rovno na najfrekventovanejsiu cestu v meste. Mala som z toho dost sok.

mimikarol
11. jún 2024

Mesiac trvala teória, potom som išla na trenažér 2x, 1x na cvičisko a odtiaľ som sa odviezla domov

titla
11. jún 2024

Hned prva. Asi 10 min sme boli na cvicisku a potom rovno do premavky. Ale to bolo pred 16 rokmi.

vevesh
11. jún 2024

1 hodina teorie, kde nam vysvetlili, co sa mame na skusky naucit, rozdali materialy a potom okamzite na dalsej hodine full-programm- aj cvicisko, aj premavka a ze mi to slo dobre, tak aj rychlostnu cestu do najblizsieho mesta mi dal zajazdit...😃

luccija
11. jún 2024

Po mesiaci po trenažéri a parkovisku