Chcela by som sa spytat mamiciek, ktore mali prerusene studium kvoli materskej na to, ze po kolkych rokoch ste sa znova vratili do skoly? Na nasej katedre nemame moznost externeho studia a ani individualneho planu. Zostavaju mi este 2roky studia a ja zvazujem, kedy sa mam opat vratit do skoly. Uvazovala som, ze sa zapisem o rok, ale neviem, ci rocne babo zvladne zostat zopar hodin denne doma s tatinom.
Na jednej strane si chcem skolu dokoncit co najskor, ale na druhej strane nechcem ochudobnit moju malu o moju nepritomnost v case, ked ma potrebuje. Tiez ale viem, ze s tatinom jej bude dobre a urcite by sa spolu vedeli zabavit a on sa o malu vie navyse vyborne postarat...
Na finalne rozhodnutie mam este cas, ale rada by som si vypocula aj nazory mamiciek, ktore si tymto tiez presli.
Dakujem
ale jasneee, rocne babo v pohode a tatino je ta najlepsia nahrada maminy 😉...ja chodim od septembra, ale dialkovo, tak to kraluju soboty dcerka s tatinom bez problemov
Ja som sice uz bola po skole, ale vracala som sa do prace. Ked som nastupovala spat, mala dcera 6 a pol mesiaca. Strazila mi ju svokra, dobiehala som domov este kojit cez obed az dokym nedosiahla rok.
Zvladli sme to.
Neboj sa, kym ostava babo v rodine, tak to nie je take stresujuce 😉
Ja som tento rok nastupila s polrocnym, kedze mi zostavalo len dokoncit bakalarku, takze som to mala ako dialkove.
Chcela som to mat cim skor vybavene, ale teraz vidim, ze nestiham, neviem sa pri nom sustredit a to som doma a do skoly chodim len na konzultacie. ☹ Neviem ako casto mas skolu, ale ako 3 dni do tyzdna, mozno by som isla az ked bude male v skolke, Myslim, ze ako matko mozes mat zo zakona prerusene pocas doby materskej.
čím menšie dieťa, tým sa lepšie učí..nejaký individuálny plán by sa nedal vybaviť?
ja som chodila externe 6 rokov, za týždeň mám promócie, ale už sa mi ku koncu veľmi ťažko učilo 😒
ja som po roku nastúpila na individuálny plán, no ale výhody z neho žiadne...mohla som mať max 3 vymeškané hodiny na každý predmet, takže mi to vychádzalo cestovať z RK do BB takmer denne 🙄
vydržala som to ani nie 2t a dala som si žiadosť na diaľkové štúdium na detašovanom pracovisku bližšie k miestu bydliska
a to bolo super.....mali sme to piatky a soboty, zo 2x aj v nedeľu, ale maličká už bola väčšia a v pohode sa to dalo
pouznávali mi aj skúšky, čo som mala absolvované počas denného štúdia, kedže na diaľkovom to mali nejako inak usporiadané a niektoré skúšky čo som mala ja v 1. ročníku, ako diaľková som mala mať v 4.
ja som si najprv skoncila skolu a az o dva roky na to sa rozhodla pokusit sa o babo...
ja mam narocne babo, cize u mna by bola skola tazsia, ale ked sa vie s tatinom zahrat, nie je co riesit 😵 😵 😵 chod do skoly a uvidis ako to dopadne x;o) pokus sa aspon o to a uvidis, nech si nemusis neskor nic vycitat...
velmi drzim prsty 😵 😵