Ploštice vo vchode a môj pocit

mon1305
11. sep 2024

Dobry vecer, vo vchode su plostice, prvykrat najdene v byte nado mnou. Byvam v jednoizbaku. Uz mame po postreku celwho vchodu, avsak stale sa objavuju uz aj na inych poschodiach. Ja plostice nemam, teda usudzujem podla toho ze nemam stipance, ani som ziadnu nenasla. Ked boli prvykrat robit postrek deratizeri, povedali ze nemam. Moj byt sa striekal uz aj druhyraz. Lenze ja ked si lahnem do postele, po chvili ma zacne nieco steklit na nohe, hocikde proste. Firt mam pocit ze po mne nieco lezie, avsak nic aom neobjavila nikdy, ani nenahmatala po tme rukou ked aom sa snazila to steklenie zastavit. Asi mi sibe, teda dufam, neviem co by som robila keby najdem daku 😀preto aa pytam ci su tak sikovne a odolne voci postrekom ze ma len pridu posteklit a zmiznu alebo som ozaj na blazinec 😀

sima234
12. sep 2024

@mon1305 máš to v tvojej hlave, preto máš pocit, že ťa chodia pošekliť.

mimikarol
12. sep 2024

Ale oni ta kľudne môžu stipat a nemáš štípance. My sme ploštice mali. Ja dostipana a dcéra s mužom nič. A to spí dcéra somnov v spálni. Takže neexistuje že ju nestipali. Ja som si myslela že mám alergiu lebo samozrejme plosticu len tak ľahko nenájdeš. Až som to raz v noci našla v posteli. A deratizer mi potvrdil že proste niektorý ľudia nemajú vôbec žiadne štípance.

jomarch
12. sep 2024

@mon1305 ja si skor myslim ze tvoja hlava si ide svoje 🙂 raz sme boli v hoteli, ktory na fotkach vyzeral super, ale realita bola na mile daleko. zial neslo to uz inak riesit, spali sme tam jednu noc, povedali sme si ze vydrzime. No a mne prve co napadlo bolo, ze tu urcite budu plostice. celu noc som sa budila na to ze po mne nieco lezie (neliezlo), ze ma nieco stipe. rano som si na stehne nasla stipanec, to uz ms obchadzali mdloby. zo stipanca sa vyklula nejaka potnicka....hlava je mocny pan.