Ahojte, chcem sa spýtať mám štípance od ploštíc alebo blch , spávam aj zo psíkom v posteli dva krát za mesiac ho kúpem , ak je s toho niečo pravda ako sa toho zbaviť, žijeme ešte traja v domácnosti a nik štípance nemá iba ja ,vpred sa ospravedlňujem za chyby v texte, a ďakujem za radi.
@domcik00 ak je to pd plostic to tam musiteat riadne zamorene..v nosi skus rychlo zapalit svetlo ked spis s kontroluj plachtu..plostice mozu stipat len teba. Ja som tak v londyne mala na jednom byte chlapa sa ani neditkli len mna..len ja som mala pri sebe 3stipance ako keby za radom
Toto sú určite ploštice. My sme tiež mali, prišli k nám od susedy čo doma mala semeniste plostic.pozriet sa na madrac,či tam niesu hovienka.pozriet posteľ komplet celú aj zo zadu a zasvietit svetlom či sa tam hýbu, pozrieť obrazy či tam niesu, zásuvky. Ak budú volať na bytový podnik a musia prísť vydezinfikovať celý byt aj susedov. Inak sa toho nezbavíte. Stipu iba v tme,cez deň nie
@domcik00 prepáč, najprv otázka- pes v byte je kupany len dvakrát do mesiaca? To riadne riskuješ… ohľadne stipancov, je zvláštne, že ich máš len ty. Ja by som to skôr dávala za vinu plosticiam. Kusance blchy sú väčšie, rozlievaju sa…