Zdravím vas,chcela by som sa opýtať ako často býva akcia na plienky v Lidl a či bývajú väčšie balenia napr 1ky su len nejaké 43ks tak či je aj väčšie balenie keď je akcia viem že je tam cena 5,55€ za balík.
@arcticcode a hned ste pouzivali 2ky? ved to ze je fajn to male balenie na odskusanie len som zvedava ci byva nejaka pravidelna akcia nech nekupujem napr dve male balenia a tyzden budu v akcii :D
@dadikvk1 ja som tiez tak mala na zaciatku ked som sla do porodnice 2 baliky tych malych pampers premium care a 1 balik lupilu. V porodnici sme dostali tiez lupilu. Ja som bola spokojna s oboma, lupilu trochu viac kedze boli mensie a lepsie nam sedeli, takze tie vacsinou pouzivam. Okrem tychto som skusala babylove plienky 1 balenie z dm a tie su tiez super. Teraz uz pouzivame 2jky a chcem zase skusit pampers kedze odvtedy co som ich pouzivala po narodeni som ich nekupila. V 1tkach som vzdy kupovala male baliky ale pampers premium 1jky ma aj vacsi balik plienok.
@dadikvk1 my keď sme prišli z pôrodnice každý doniesol inú značku plienok, odskúšané máme všetky a jediné z ktorých syn nemá zaparený zadok sú lupilu. Momentálne má sedem mesiacov. Občas keď dostane nejaké od niekoho skúsime, al e väčšinou hneď darujem sesternici lebo maličkému sa iné nepáčia
@dadikvk1 Lupilu su najlepsie, ani raz sa nestalo ze by precikal. A ozaj tie pampers su strasne parfemovane, to asi podla mojho úsudku tiez nerobí dobre na kozu... Najviac som zatial pouzila 2ku a 3ku. Ale akcia byva aspon raz v mesiaci takze v pohode stacia Vam 2- 3balenia. Jednotku by som tak jeden balik kupila max dva ostatne neminiete. Ale tak velmi zalezi od velkosti dietatka.
@barbarinka ved toto ze niekto hovori ze 1ky ani nevyuzil niekto zase dlho tak sama neviem ale tak kupim uvidim porovnam ..a kozmetiku detsku z lidla ste mala? videla som ze maju toho dost aj utierky vlhcene v dobrej cene .
@dadikvk1 utierky pouzivame, tie su fajn. Inak ka kozmetiku na malu nepouzivam takmer ziadnu. Ox 1 mesiaca detske mydielko tusim Nivea tym umyvame iba ritku a este mam kokosovy olej detsky, ked sa po porode cistila a lupala sa jej koza. Tak len tym natieram, inak nic nepouzivam az ked bude vacsia, nech mi to zbytocne doma nestoji. Umyvam cistou vodou.
@dadikvk1 vlhcene nepouzivam vobec, ale ked bolo nutne treba tak huggies neparfemovane, mavaju v jednote. Alebo kaufland bez parfemacie. Nepouzivam ziadne sampony. Nejaky antialergicky som kupila v dm ale pouzivala som ho minimalne. Iba na vlasy. Odporucam mydlo z ovsenych vlociek to nevysusuje vobec. A ked nebolo zaliala som vlocky vodou a ten vyvar dala do kupela. Bupi sa mi zda suche aj pre mna. Dm maju dobre vyrobky na kozu pre babatka. Tam som kupila aj kokosovy olej pre babatka a mam olivovy inak sa snazim co najmenej chemickych kupovat. Inak vzdy ked sa maly dokakal som mu ritku umyla vodou.
Baby ja mám 7ks dvojek na predaj a pridám vlhčené 🙂 mala z nich vyrástla veľmi rýchlo 😃 ZA/BY
@dadikvk1 akcia byva podla ich nalady. Dakedy je akcia normalna, dakedy je xxl, dakedy je super vikend. Velkosti su len take ake su, xxl dakedy urobia vacsia. Inac jednotky sme my ani vobec nepouzili a to sa nam narodil 3 tyzdne skor a mal 2860g