Pleseň v sprchovom kúte. Poraďte niečo účinné!

avion
19. dec 2009

Ahojte zienky, poznate nieco ucinne na plesen? a nie len plesen ale vsetko co sa zachytava a robi v sprchovom kute, hlavne na tazko pristupnych miestach? (mam posuvne sklenenne dvere, a v tych zahyboch sa robia plesne a nieco ako hrdza).......
dakujem za kazdu radu

romaroma
19. dec 2009

je na to dostat kupit specialne savo v spreji, mne sa to velmi osvedcilo. dost to smrdi, tak treba vetrat, ale pomoze to.

alika54
19. dec 2009

priklanam sa k savu na plesne,,,je smrdlave no fakt ucinne 😉

denduska
19. dec 2009

ja som raz chcela zalozit tuto temu... 🙂 ale savo to vyriesilo skor 😎 ....treba ho nastriekat a nechat 15 minut ale ja nechavam aj dlhsie...

romaroma
19. dec 2009

aj ja som nechala dlhšie, nezmizlo to tak rychlo

avion
autor
19. dec 2009

potrebujem nieco take co nemusim drhnut, iba potom osprchovat, lebo sa tam nedostanem s nicim ☹ tak to spravili ze akurat plesne sa tam zmestia 😒

inka04
19. dec 2009

...pripajam sa k osvedceniu sava, vola sa to Savo na pliesne, je to v spreji... my sme maly na intraku asi 10cm pas pliesne v sprchovom kute okolo vanicky a to savo to uplne vycistilo do biela... netreba to drhnut, len nastriekat a nechat posobit 😉

inka04
19. dec 2009

mali.... nie maly 😖

trixi
19. dec 2009

savo v spreji proti plesni. Zarucene ucinny. Ja mam tiez podobny problem este s tym, ze sa mi v nedostupnych miestach na posuvnych dverach na sprche usadzuje vodny kamen. Takze najprv cilit proti vodnemu kamenu, ten rozpusti vodny kamen, potom to oplachnem a nastriekam Savo. Je to chemia, vtedy mam v kupelni otvorene okno, pusteny ventilator a maly nesmie do kupelne kvoli pachom z tej chemie. Savo bezne pouzivam aj proti plesniam, ktore sa mi robia na stresnom okne v kupelni, nastriekam, a uz neumyvam, plesen to zlikviduje.

junovka
19. dec 2009

ja najprv umyjem pripravkom na to urceny, tazko pristupne miesta na kute vydrhnem ako sa da starou zubnou kefkou, oplachnem a potom nastriekam Savo na plesne, necham posobit dobru polhodinu a aby co najmenej som mala smrad od Sava, tak este zapnem odsavac par, ktory mame namontovany nad sprch.kutom, aby mi to aspon ako-tak vytiahlo prec 😅 😀 😉

rebeka1977
19. dec 2009

ahoj...jasne jednoznacne savo proti plesianm...ak sa ti da tak nechaj dlllho posobit...a potom dlllho vetraj🙂 ale zarucene pomoze

blazka24
19. dec 2009

presne teraz som ho použila na stenu, lebo suším pradlo v izbe a sem-tam sa asi oprie o stenu a tak sa začala tvoriť aj na jednej strane steny a veru do hodiny vyvetrané a stena čistučká..............