Ahojte zienky, poznate nieco ucinne na plesen? a nie len plesen ale vsetko co sa zachytava a robi v sprchovom kute, hlavne na tazko pristupnych miestach? (mam posuvne sklenenne dvere, a v tych zahyboch sa robia plesne a nieco ako hrdza).......
dakujem za kazdu radu
priklanam sa k savu na plesne,,,je smrdlave no fakt ucinne 😉
ja som raz chcela zalozit tuto temu... 🙂 ale savo to vyriesilo skor 😎 ....treba ho nastriekat a nechat 15 minut ale ja nechavam aj dlhsie...
aj ja som nechala dlhšie, nezmizlo to tak rychlo
potrebujem nieco take co nemusim drhnut, iba potom osprchovat, lebo sa tam nedostanem s nicim ☹ tak to spravili ze akurat plesne sa tam zmestia 😒
...pripajam sa k osvedceniu sava, vola sa to Savo na pliesne, je to v spreji... my sme maly na intraku asi 10cm pas pliesne v sprchovom kute okolo vanicky a to savo to uplne vycistilo do biela... netreba to drhnut, len nastriekat a nechat posobit 😉
mali.... nie maly 😖
savo v spreji proti plesni. Zarucene ucinny. Ja mam tiez podobny problem este s tym, ze sa mi v nedostupnych miestach na posuvnych dverach na sprche usadzuje vodny kamen. Takze najprv cilit proti vodnemu kamenu, ten rozpusti vodny kamen, potom to oplachnem a nastriekam Savo. Je to chemia, vtedy mam v kupelni otvorene okno, pusteny ventilator a maly nesmie do kupelne kvoli pachom z tej chemie. Savo bezne pouzivam aj proti plesniam, ktore sa mi robia na stresnom okne v kupelni, nastriekam, a uz neumyvam, plesen to zlikviduje.
ja najprv umyjem pripravkom na to urceny, tazko pristupne miesta na kute vydrhnem ako sa da starou zubnou kefkou, oplachnem a potom nastriekam Savo na plesne, necham posobit dobru polhodinu a aby co najmenej som mala smrad od Sava, tak este zapnem odsavac par, ktory mame namontovany nad sprch.kutom, aby mi to aspon ako-tak vytiahlo prec 😅 😀 😉
ahoj...jasne jednoznacne savo proti plesianm...ak sa ti da tak nechaj dlllho posobit...a potom dlllho vetraj🙂 ale zarucene pomoze
presne teraz som ho použila na stenu, lebo suším pradlo v izbe a sem-tam sa asi oprie o stenu a tak sa začala tvoriť aj na jednej strane steny a veru do hodiny vyvetrané a stena čistučká..............
je na to dostat kupit specialne savo v spreji, mne sa to velmi osvedcilo. dost to smrdi, tak treba vetrat, ale pomoze to.