Ahojte poraďte prosím nejaký ples na ktorý by prísť v takomto type šiat nebolo fo-pa ale by tam človek "zapadol" medzi ostatných
mal by to byt ples vacsi - niekde v meste. Nie v kulturaku na dedine.
Toto su plesove saty, takze faux pas to nebude. Faux pas mozu byt doplnky, uces a topanky. Tie musia byt vyhradne plesove a presne k tymto satam. Saty sa hodia sa na vecernu udalost v honosnejsich priestoroch (nie Stefanska zabava v dedinskom kulturaku). Riad sa cenou vstupenky. Vsetko pod 50EUR nie je hodne tejto roby.
@kittykat22 bola som uz aj na polovnickom plese na dedine a tam by tieto saty boli v pohode, len uz sa neorganizuje 😔 a na mestskom som zatial nebola tak neviem v com zvyknu zeny chodit. U nas sa bezne nosia dlhe roby ale nie tento typ, skor volne spustene Ackove sukne, pripadne kratke spolocenske saty
@nique 50€ myslis za par ci osobu?
Vacsi ples v meste
My mavame dedinsky v kulturaku a kludne by som si tie saty zobrala... ked je to raz ples, tak plati dresscode a je jedno, ci je v meste, ci na dedine.
Ja by som ich vzala na akykolvek ples. Su nadherne. A neriadila sa len cenou vstupenky, lebo aj studentske plesy byvaju (a tam ti vysokoskolak 50 eur za vstupenku neda), alebo obce/farnosti robia svoje plesy (a cenu maju nizsiu, lebo maju vlastne priestory), ale to neznamena, ze to nie je slavnostna udalost, kde by som si toto nemohla obliect.
@lopka1313 ano len neocakavam ze na studentsky ples pridu studentky v takychto "bálových" satach, skor zvolia nieco jednoduchsie
Ja nechcem velmi vytrcat a putat zbytocne na seba pozornost, ale rada by som si tie saty niekde este obliekla preto hladam aj konkretny typ na ples kde sa zvyknem v takychto robach chodit, ak niekto samozrejme viete.
No ja som bola na plese na dedine. A co tam mali zeny oblecene, citila som sa ako cierna ovca🙂. Sice som mala krasnu dlhu suknu a a top. Ale tie zeny co mali, na sebe. Vyzerali noblesne, tak kludne mozes vyrazit😉
Neviem, koľko máš rokov, u mna by tieto šaty vyzneli ako “u tej, čo sa neprezliekla zo stuskovej”. Sú pekné, no myslím, že sa hodia mladej žene (to samozrejme môžeš byt, to neviem😀), skôr dvadsiatke. Čo sa týka plesu, nemyslím si, že naň patria krátke šaty, a tiež, že sa to odvíja od ceny lístka. Na ples vždy dlhé. Myslím, že teraz sa nosia už skôr inestrihy šiat, zúžené, bez množstva spodniciek…. Ale pokial sa v nich cítiš krásna, smelo do toho! Je to aj o sebavedomí ženy a o tom, ako ich vie nosiť!
@nelca84 👏👏👏presne
No treba si prevetrit, ci ide naozaj o ples, alebo o klasicku dedinsku zabavu s nazvom ples. Lebo to sa teraz najcastejsie kona. Ples rozhodne nebude pod 50 eur na osobu a ma urceny dresscode, ten je vzdy napisany na pozvanke. Viem, ze Ti je luto, ze si ich uz nemas kam obliect, ale ja by som volila nieco modernejsie, ci by islo o "dedinsku" zabavu, alebo o ples.
@lusiasali Ja by som na to išla skôr tak, že by som si položila otázku, kto bude mať na sebe tieto šaty, a nie ,že na akej akcii... Prídu mi skôr vhodné pre veľmi mlade dievča (hore dole 20 rokov). To neznamená, že nie sú pekné, len mne sa tento typ šiat automaticky spája napr. so stužkovou či podobnou akciou.