Ahojte žienky. Nevedeli by ste mi prosím poradiť kde ste si kúpili plavky vy čo máte malé prsia? Ja tie svoje nazývam nulky lebo fakt skoro nič tam nie je 😄. V New Yorkeri a H&M predávajú len na štýl podprsenkek.. ukáž čo najviac. Ďakujem za každú radu a poprípade odkazy na web. ❤️
A ešte dodám že kupila som ich cez bazos a mala som ich za 30€ na stránke stoja 43€ sa mi zdá 🙂
@fokuska kto nema prsia, nema co dat do trojuholnikov a navyse nevystuzenych. Tym tazsie, ak je tam este aj asymetria prsnikov.
Ja som kupovala tankiny cez Bonprix s vyberateľnými vankúšikmi, také čo sú strihané rovno na vrchnej časti a opticky to zväčšuje 🙂
@majka4949 trojuholnikove neodporucam, jedine vystuzene...celkovo musis popozerat vystuzene, nemyslim tie az moc, ale decentne...poviem ti tak, ja teda mam co dat do podprsenky, hlavne teraz ( zo 75B mam 80D) ale najradsej by som bola keby som tam toho mala menej...
Ked som mala male prsia, kupovala som s malym vystuzenim plavky a mam pocit, ze skor kupis ty ako ja....
@lilyianka to sa ti povie, ale vyzerame ako chlapi s podprdou 😕 navyse ak je zena vysoka a hrudnik ma ako letisko 😀
@babulkomale presne tak mam 18 a je to hrozné citim sa kvôli tomu menej žensky
@babulkomale Asi ze o tom nieco viem 🙂 a nosim aj nevystuzene trojuholnicky.
Pretoze takto vyzeram, taku mam postavu. Je to aj o sebavedomi.
Ale chapem, aj ja som to kedysi riesila a najviac sa mi osvedcil ten bandeau strih.
@fokuska moje sebavedomie je napriklad ok, len netuzim trcat za bieleho dna do sveta bradavkami. Takze u mna preto vystuz, nie na oklamanie velkostou 😉
@babulkomale Jaaj ze kvoli tomu 🙂
Kup si releciga z anela.sk zaručene neolutuješ😜 tie 3d. Ja mam čierne
To nie je podľa mňa v tom, aké plavky sa teraz predávajú, no s tým, že si viac menej so sebou nespokojná a preto si nevieš vybrať
@majka4949 ahoj. Ja som si minulý rok kúpila tieto. A bolo to fajn. Tiež som na hrudi nič nemala. Chvalabohu, už tento rok to riešiť nemusím 😀 neviem akú máš veľkosť, ale môžem ti ich kľudne aj poslať, inak ich vyhodim, lebo vrch mi je už malý
https://www.google.sk/search?q=plavky+so.strapc...
@majka4949 dcerka si kupuje plavky v Tezenis, ona teda medzičasom už má trošku aj prsia, ale aj ked bola mladšia. Super je, že z rovnakého vzoru majú viacero druhov nohavičiek aj podprseniek a da sa to nakombinovať ako len chceš. Majú aj také volánikové podprsenky, ktoré zakryjú "nedostatky". V 18-ich by som nezúfala, to sa ti ešte môže vyvinúť.
Ja som kúpila tu na MK a sadli mi super ! (čo je u mna hrozne aj v obchode násť plavky) určite vystužené a ked sa aj okolo krku budu viazať bude to pre teba len + 🙂
ďakujem baby krásne... no a veľkosť mám 32A aj to ledva no :/... cením si každú jednu radu ❤️
@lenkakravcova asi nie zase sa chcem cez leto aj opalit :/
Ja som nosievala vystuzene trojuholnicky, tam bolo najmenej vidiet, ze v nich su mini prsia, dokonca vyzerali, ze tam aj nieco mam :D Bandeau vobec, tam hned vidiet ze nic. Ide o to, co chces dosiahnut - ci to, aby to aspon “akoze” vyzeralo, ze mas prsia, alebo len nejake plavky, ktore sadnu aj na male prsia. Inac v newyorkeri maju teraz same super ultra mega pushup s brutalne hrubymi vankusikmi, na Tvojom mieste idem aspon vyskusat 🙂 ked som take potrebovala ja, vsade boli nevystuzene :D
A este rellecigu urcite odporucam, top kvalita, akurat spodok by som objednala o cislo mensi ak nie je na viazanie, ja nosievam M a z rellecigy Mka spodky plavaju v bazene za mnou 😂
Ja mám z new yourker a sú super podla mňa, vobec mi nevadí že su na štýl podprsenky aspoň tie plavky pekne tvarujú aj to málo čo máme. nevystužené, tenké látky by som ani náhodou nekupovala 🙂
@majka4949 ahoj vieš čo ja som skusala vsetko možné a nakoniec som sa rozhodla že investujem viac do plaviek a kupila som si relleciga xs ja som celkovo mala. Tie plavky má vydržali dve dovolenky v mori bazén doma a kľudne si ich môžem dať aj teraz toto leto. 🙂 takze ak chceš poradiť tak kup plavky možno za viac peňazí lepšie budú vyzerat a hlavne aj na tebe budú dobre vyzerat postavu som v nich mala super.