Plavky pre žiadne prsia

majka4949
15. apr 2018

Ahojte žienky. Nevedeli by ste mi prosím poradiť kde ste si kúpili plavky vy čo máte malé prsia? Ja tie svoje nazývam nulky lebo fakt skoro nič tam nie je 😄. V New Yorkeri a H&M predávajú len na štýl podprsenkek.. ukáž čo najviac. Ďakujem za každú radu a poprípade odkazy na web. ❤️

s_lovenka
15. apr 2018

@majka4949 ahoj vieš čo ja som skusala vsetko možné a nakoniec som sa rozhodla že investujem viac do plaviek a kupila som si relleciga xs ja som celkovo mala. Tie plavky má vydržali dve dovolenky v mori bazén doma a kľudne si ich môžem dať aj teraz toto leto. 🙂 takze ak chceš poradiť tak kup plavky možno za viac peňazí lepšie budú vyzerat a hlavne aj na tebe budú dobre vyzerat postavu som v nich mala super.

fokuska
15. apr 2018

@majka4949 Mam na styl bandeau z Calzedonia a klasicke trojuholnicky nevystuzene z H&M (kupene online, obchodoch neboli) a este trojuholnicky push up z H&M.

s_lovenka
15. apr 2018

A ešte dodám že kupila som ich cez bazos a mala som ich za 30€ na stránke stoja 43€ sa mi zdá 🙂

majka4949
autor
15. apr 2018

@fokuska viem že obchod neboli aj som hladala ale nemám čo dať ani do trojuholnickov vdade chcu aby sme mali krásne plné prsia s čiaročkou

majka4949
autor
15. apr 2018

@s_lovenka ďakujem pokukam 😊

babulkomale
15. apr 2018

@fokuska kto nema prsia, nema co dat do trojuholnikov a navyse nevystuzenych. Tym tazsie, ak je tam este aj asymetria prsnikov.

fokuska
15. apr 2018

@majka4949 Chcu aby sme mali krasne prsia s ciarkou? Kto to chce? Kazdy je iny, nemozeme byt rovnake.

Skus bandeau styl, ked su v takom tvare ako srdieckovy vystrih tak robia aj dojem objemu. Su aj vystuzene ;)

kacerkal
15. apr 2018

Ja som kupovala tankiny cez Bonprix s vyberateľnými vankúšikmi, také čo sú strihané rovno na vrchnej časti a opticky to zväčšuje 🙂

lilyianka
15. apr 2018

@majka4949 trojuholnikove neodporucam, jedine vystuzene...celkovo musis popozerat vystuzene, nemyslim tie az moc, ale decentne...poviem ti tak, ja teda mam co dat do podprsenky, hlavne teraz ( zo 75B mam 80D) ale najradsej by som bola keby som tam toho mala menej...
Ked som mala male prsia, kupovala som s malym vystuzenim plavky a mam pocit, ze skor kupis ty ako ja....

babulkomale
15. apr 2018

@lilyianka to sa ti povie, ale vyzerame ako chlapi s podprdou 😕 navyse ak je zena vysoka a hrudnik ma ako letisko 😀

majka4949
autor
15. apr 2018

@babulkomale presne tak mam 18 a je to hrozné citim sa kvôli tomu menej žensky

fokuska
15. apr 2018

@babulkomale Asi ze o tom nieco viem 🙂 a nosim aj nevystuzene trojuholnicky.
Pretoze takto vyzeram, taku mam postavu. Je to aj o sebavedomi.

Ale chapem, aj ja som to kedysi riesila a najviac sa mi osvedcil ten bandeau strih.

babulkomale
15. apr 2018

@fokuska moje sebavedomie je napriklad ok, len netuzim trcat za bieleho dna do sveta bradavkami. Takze u mna preto vystuz, nie na oklamanie velkostou 😉

fokuska
15. apr 2018

@babulkomale Jaaj ze kvoli tomu 🙂

dominika_sk
15. apr 2018

Kup si releciga z anela.sk zaručene neolutuješ😜 tie 3d. Ja mam čierne

wokokoza
15. apr 2018

To nie je podľa mňa v tom, aké plavky sa teraz predávajú, no s tým, že si viac menej so sebou nespokojná a preto si nevieš vybrať

sweetangel20
15. apr 2018

@majka4949 ahoj. Ja som si minulý rok kúpila tieto. A bolo to fajn. Tiež som na hrudi nič nemala. Chvalabohu, už tento rok to riešiť nemusím 😀 neviem akú máš veľkosť, ale môžem ti ich kľudne aj poslať, inak ich vyhodim, lebo vrch mi je už malý
https://www.google.sk/search?q=plavky+so.strapc...

hettinka
15. apr 2018

@majka4949 dcerka si kupuje plavky v Tezenis, ona teda medzičasom už má trošku aj prsia, ale aj ked bola mladšia. Super je, že z rovnakého vzoru majú viacero druhov nohavičiek aj podprseniek a da sa to nakombinovať ako len chceš. Majú aj také volánikové podprsenky, ktoré zakryjú "nedostatky". V 18-ich by som nezúfala, to sa ti ešte môže vyvinúť.

zeytin
15. apr 2018

@majka4949 ja si kupujem talianske lormar double push uo efekt, su absolutne paradne a tiez aj podprdy 😉

bucko555
15. apr 2018

Niečo taketo

bori7293
15. apr 2018

Ja som kúpila tu na MK a sadli mi super ! (čo je u mna hrozne aj v obchode násť plavky) určite vystužené a ked sa aj okolo krku budu viazať bude to pre teba len + 🙂

majka4949
autor
15. apr 2018

ďakujem baby krásne... no a veľkosť mám 32A aj to ledva no :/... cením si každú jednu radu ❤️

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka4949
autor
15. apr 2018

@lenkakravcova asi nie zase sa chcem cez leto aj opalit :/

caelley
15. apr 2018

Ja som nosievala vystuzene trojuholnicky, tam bolo najmenej vidiet, ze v nich su mini prsia, dokonca vyzerali, ze tam aj nieco mam :D Bandeau vobec, tam hned vidiet ze nic. Ide o to, co chces dosiahnut - ci to, aby to aspon “akoze” vyzeralo, ze mas prsia, alebo len nejake plavky, ktore sadnu aj na male prsia. Inac v newyorkeri maju teraz same super ultra mega pushup s brutalne hrubymi vankusikmi, na Tvojom mieste idem aspon vyskusat 🙂 ked som take potrebovala ja, vsade boli nevystuzene :D

caelley
15. apr 2018

A este rellecigu urcite odporucam, top kvalita, akurat spodok by som objednala o cislo mensi ak nie je na viazanie, ja nosievam M a z rellecigy Mka spodky plavaju v bazene za mnou 😂

janka95
15. apr 2018

Ja mám z new yourker a sú super podla mňa, vobec mi nevadí že su na štýl podprsenky aspoň tie plavky pekne tvarujú aj to málo čo máme. nevystužené, tenké látky by som ani náhodou nekupovala 🙂

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz