Žienky, ktoré máte okolo 100kg aké nosíte plavky? Odvazite sa (hlavne po pôrode) ešte na dvojdielne? Prípadne ak máte nejaké typy na odskusane strihy budem rada 😉
Moja mamina, ktorá nemá až takú váhu, ale má plnšiu postavu sa na dvojdielne neodváži, aj kvôli postave, aj kvôli veku ...podľa mňa jej veľmi sedia celé plavky s hlbším výstrihom, lebo má krásny dekolt a keď upozorní na prednosť, potlačí "nedostatok" ... ale jej staršia sestra, ktorá je typické jabĺčko a na tú stovku siaha, nemá žiadny problém ani s dvojdielnymi a je jej šumafuk čo si kto o nej myslí 😅 fakt záleží len a len od toho v čom sa budeš ty dobre cítiť a keď ich budeš nosiť sebavedomo, tak o to lepšie v nich budeš vyzerať 🙂
ja mam ledva 50kg a 2dielne nenosim .. niezeby som nemala postavu ale nemam vek :D :D si pridem uz taka nahata -nie ako ked som mala 20 bolo mi to jedno :D
mam cele aj dvojdielne, mam 110kg
baby, ja som tucnejsia (nie teda az 100kg), ale ja si v celych pripadam ako klobaska 😀 radsej si dam dvojdielne, stiahnem brucho a idem 😀 ale teda len v nevyhnutnych pripadoch, lebo sa snazim plavkam uspesne vyhybat.
@dominika1988 prave pisem to iste 😀
@tinatitti plavkosaty som si kúpila vlani ale strašne mi to vadí, hlavne keď sme šli na tobogan 😀
Ja mám často problém pri jednodielnych, že mi poriadne nedržia prsia, mám veľké a potrebujú riadnu oporu 😀 preto som dlho nosila dvojdielne, lebo proste pri jedno som nikdy nenašla také, čo by mi ich poriadne držali :-/
nosila som dvojdielne, cele nikdy.. aj tak kazdy vidi, ze som tucna, cele plavky to nezachrania.. mala som nohavicky s vysokym pasom, zakryli mi cele brucho
Ked je niekto tučný je úplne jedno či si dá celé či dvojdielne...vyzerá to rovnako tučno..mne príde smiešne keď si dámy myslia že je to lepšie v celých...nie, nie je,,,a v tých plavkosuknickach je to priam hrôza,,,práveže putá to pozornosť na tučné stehná prd to zakryje.
Nemam 100kg ale nosim kupacie sortky (ako nosia chlapy ale damske) a hore zatiaľ normalny plavkovy diel ale tento rok som dosť pribrala tak neviem neviem 😄
Ja mám 70kg a mám celé plavky z Bonprix čo sú sťahujúce, nosím k nim aj plavkové šortky, nech mi nie je vidno zadok.. cítim sa tak lepšie, brucho som ukázala na verejnosti naposledy pred deťmi.. a áno, vidno či som tučná aj tak, ale ide o môj pocit..
Mozes ist od na nudistu po burkini alebo hocičo medzitým. Daj si to, v čom sa najlepšie cítiš, ostatných do toho nic
Mám polovicu tvojej hmotnosti a nedokážem na seba vziať žiadne plavky 😕
Ja si myslím, ale nemyslím to v zlom, že ak raz máš veľkú riť, tak ju budeš mať veľkú v akýchkoľvek plavkách. Takže je to jedno.
@nerya hej sú nepraktické a jasne, ze je vidiet, že som tučná, lebo som. Ale zvažujem kúpu dvojdielnych, no takých s mega vysokým pasom. Ide o môj pocit, ostatní aj tak vidia, že ide obezna žena. Neriešim. Sú dôležitejšie a smutnejsie veci v mojom živote, než moja váha. Keď bude vôľa, bude aj cesta za lepsou postavou. Teraz mam priority inde.
tankiny... v bonprix je široký výber