Prosím vás odporučte mi plavky pre pevnejšiu postavu. Ďakujem
Bonprix
Bonprix, Decathlon.
Baby a okolo stehien to potom nekypi? Akoze mne sa paci, ako do zostihlujucich plaviek navlecu stihle modelky. To fakt super vidim ten efekt 🙈
Mam z Bonprixu a z takka spodny diel, take vyssie, zakryju cele brucho, vrchny diel mam z beponu
mne sa pacia tankiny, aj ked zacala som nosit aj dvojdielne.
V decatlone som kupila pred par tyzdnami a sedia perfektne 😊
Vyskúšaj aj dvojdielne plavky. Ja mám väčšiu nadváhu a celé plavky mi vôbec nesedia. Lepšie vyzerám v dvojdielny ch plavkách aj keď mám aj strie po pôrodoch. Treba vyskúšať viac druhov.
@katulienocka999 nedáš link?
@ibrunova https://www.decathlon.sk/damske-plavky-kaipearl... presne tieto mam 😊 velmi prijemny materiál.. Kupovala som kvoli plaveckemu s drobcom a dvojdielne po porode u mna nehrozia 😅 a tieto dobre sadli aj z predu aj zozadu 😊
TESCO.. SUPER
@ivulik2311 mate aj nejaké real foto?? Lebo aj co na nete kukám tie plavky tak všetko je to na chudý h postavách 🤔
Inak teraz aj KIK ma take plavky.. ale tam neviem aka je to kvalita... alr videla som
@ivulik2311 súhlasím inac, vsade fotky z chudymi modelkami 😁 a pri tom ked si niekto kupi 46-48 ako napr ja tak to inac aj vyzera ako na tych fotkách 😂
@katulienocka999 Bonprix, H@M má fotky aj na plnoštíhlych.
@mmmonika tak skoro všade 😁😊
Pevnejšia postava je aká?
Ja kupujem v bonprixe, majú aj sťahovacie, rôzne stupne formovania postavy.