Ahojte, prosím, máte skúsenosť s nejakou značkou ozaj kvalitných pevných plaviek, čo pekne vyzerajú vzorom, strihom, sú podšité, nerozpadnú sa po týždni v mori, a držia formu? Hľadám dvojdielne a hlavne aby udržali veľké prsia. Na cene nezáleží, uprednostním kvalitu, nie typu tmavé starobabkovské ausšusy z Bonprixu, Pepco a pod. Ďakujem za tipy.
Ja mam teda cele z puma a som velmi spokojna, tiez dvojdielne z adidas. Nemam rada tie rozne plavky, co z toho lezu von prsa pri pohybe.
@anjelicek26 dakujem
@kiki68 dakujem
Triola
A o ake plavky by si mala zaujem cele dvojdielne? Ja mam aj sportove plavky, no napriklad aj s imody alebo z dedoles a pekne drzia, ani sa neroztiahli. Pri vacsich prsiach si treba hlavne vybrat spravny strih
Este ma Calvin Klein napadol, maju pekne a take, ze drzia tie prsa. Ja mam 75D. Len ja vzdy radsej skusam prave skrz ten strih
Lascana, pripadne mam z astratexu
📌 Záleží tiež, že aké veľké košíky treba. Ja potrebujem G-H, 80(v minulosti 75). Športové značky už tieto veľkosti neponúkajú.. Ja som kedysi mala aj z Bonprixu a F&F kvalitné, ktoré držali a vydržali.. Spokojná som bola aj s Triumph.
Bonprix dvojdielne ,minimizer strih
@victory7897 dakujem, bonprix mava take smutne vzory.
@ninka123 dakujem, potrebuje 85F
a presne ako sa tu pise, dolezite je ake su to tie velke prsia. Hlavne ak chces aby riadne drzali musia mat dobre ramineka a ten pasik okolo, ak jet o velmi natahovacie, jemne, tenke,tak nebudu drzat nic ( 85G-H, nosim, pripadne kupim si v klude 90D-E, velmi na strihu zalezi)
@simca06022011 hladam s hrubsimi ramienkami, skracovatelne po celej dlzke ramienka, hrubsi aj chrbtovy pas, podprsenka spevnena. Mam velkost 85 F.
@kiki68 dakujem
V astratex si urcite vyberies, oni maju tie plavky podprsenkove strihy aj vesele maju 🙂... aj taketo by mozno mohli byt 🙂 https://www.astratex.sk/damske-dvojdielne-plavk...
pred dietatom som aj taketo v pohode nosila, drzalo to v pohode aj velke prsia. ja zvyknem mixovat aj spodky /vrchy z inych plavok.
@simca06022011 dakujem pekne
nemas za co, vlastne tie co som dala link asi ani nie, lebo aj vzadu sa viazu, ja mam take ze za krkom sa viazu, ale okolo maju normlane zapinanie podprsenkove
Ja mám 90D a veľmi dobré mám z Beponu. Len treba skúšať, nie všetky sedia dobre. Mám aj z Bonprixu a z Lindexu. Všetky sedia dobre. Mala som aj plavky Lascana a tie teda slabo držali prsia. Drahé a sklamali ma. Sestra si kupuje Triola a tiež je spokojná. Sú z tých drahších.
Teraz pozerám, že Bepon už nemá v ponuke plavky, neviem ako na predajni. Lindex má otrasné, pritom ja som si tam minulý rok kúpila pekné. Bepon tiež nemá ten typ, čo mám ja. Mám zmenšujúcu podprsenku a tá drží výborne. Možno ešte pridajú. Tento rok bieda.
Sestra si kupuje tento typ od Trioly a sedí veľmi dobre: https://www.triola.sk/plavkove-podprsenky/2289-...
Ako bolo vyssie spomenute Freya je super alebo Pour Moi 👌
Ja som bola spokojna s plavkami z Bepon-u, len vacsie cisla sa tam rychlo vypredavaju.
@gaja78 dakujem
@banalu dakujem
@matabb73 dakujem
Alebo skus pozrieť aj Litex
@gaja78 dakujem. Litex som kukala, ale ich modely su na mna bez stavy, take dietne 🙂.
Zabudla som spomenúť, že aj ja som mala z Trioly, ale len z obchodu vyskúšané 😉. Cez eshop som nikdy netrafila presne, 2x som vrátila 😄
Freya pozri (myslim aj na zalando maju), maju vzdy skvely vyber vo velkych velkostiach a teda da sa kupit vacsinou osobitne vrch a spodok, co je fajne.