Žienky moje, prosím vás, neviete mi poradiť?
Tieto plavky si naša sesternica (cvičí fitness) vybrala k narodeninám. Našla ich na obyčajnej aplikácií WISH.
Akurát, že hľadáme ich dookola aj na internete a bez úspechu. Našli sme len podobné, viac vykrojene medzi nohami a na spodnom diele, ani nebola krajka ako na fotke.
Neviete mi poradiť, kde presne takéto zoženieme?
Fotka je screenshot,1-2 mesiace starý, ktorý nám dala.
Veľmi pekne ďakujeme vopred
@damolly prosím , keď objednavas cez wish, veci ti prídu bez problémov? Zaregistrovala som sa a mám v tom trosku chaos. Hlavne neviem kde ten tovar príde? Na postu ? Kuriér? Nerozumiem že tovar stojí 8eur a postovne 6eur atd atd ... potrebovala by som k tomu proste poradiť
Ďakujem pekne
@kolecko11 všetko mi zatiaľ prišlo bez problémov raz sa stalo že mi prišlo úplne niečo iné ale kontaktovala som podporu a vrátili mi peniaze. Príde ti to normálne cez poštu ak to bude malý balík tak ti ho dajú normálne do schránky a ak niečo väčšie tak ho budeš mať na pošte ak ťa nezastihne doma poštárka 🙂. Čo sa týka tých cien tak to je tam trošku na figu 😐 že cca toľko koľko dáš za vec tak zaplatíš aj poštovné alebo dokonca niekde aj viac. V tomto prípade si treba pozrieť viac predávajúcich s rovnakým produktom ktorý hľadáš a objednať podľa ceny tovaru a poštovného a samozrejme recenzií. Ja to robím tak že keď niečo hľadám dám si to hneď to Wishlistu (tým srdiečkom si to tam pridáš) a potom vyberám práve podľa cien a recenzií. Nekupujem tam veľmi drahé veci maximálne tak do 10€ alebo keď sú veci zadarmo a platíš len poštovné a odporúčam kupovať veci iba s recenziami 🙂.
Len škoda, nenašla som tie plavky
Ušiť by som dala, ale tie na wish, boli v super cene s poštovným. Nasa fitness začíne mordor cvičiť ma nato takže, do dvoch rokov neoblecie 😊
@klejkaez ahoj, poviem pravdu že tieto som tam ešte nevidela 🤔 a to tam už objednávam plavky dva roky a teraz som hľadala ďalšie na leto. Jediné ktoré sú také čo som tam videla v podobnom štýle:
www.wish.com/share/6082edzinp
Ale bohužiaľ rovnaké niesu 😐, jedine čo viem poradiť skúsiť ešte prelustrovať Aliexpress, Ebay..
Veľa šťastia 🙂