Ahojte. Obcas sa pytam ci som normalna...ale niekedy mam naozaj pocit, ze je to silnejsie ako ja. Mam milujuceho manzela,...v poslednej dobe prezivame nieco ako krizu, a ja sa stale viac a viac neviem ubranit myslienke na Jara Slavika 😀 . Teraz sa mozno smejete, ale ja si niekedy neviem pomoct. Talent pozeram len kvoli nemu. Ono to asi casom prejde,...ale teraz je to tu a uzivam si to, popri starostiach s chlapom, problemoch v robote je to pre mna take uvolnenie kukat na neho, predstavovat si ake by to bolo... Aaaach, som cwok 😠
Ale nie len to som chcela napisat,...chcela som sa spytat, ci mate aj vy svoje platonicke , ci uz celebritne, alebo necelebritne lasky 🙂
@anetty 😀 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 ty dora 😀 😀 😀 😀
a neni Slavik gay 😀 ja som mala volakedy platonicke lasky za mladych cias 🙂 prv to bol agent Mulder, a potom Frodo 😀 teraz viem, ze aj tak su vsetci rovnaki, tak to stratilo svoje caro 🙄
ja som síce nikdy nebola do žiadnej celebrity "buchnutá" , ale určite na tom nič nie je... no a keď sa budeš chcieť zbaviť tej predstavy o Slávikovi, nájdi si na nete nejaké to videjko z jeho mladosti a isto ťa to prejde 😀
@billam to jej nepomoze. laska je laska 😀 😀
Laska nema hranice ani pohraniciarov 🙂
@anetty ja som bola do Dylana z Beverly Hills 90210, do Diega z telenovely Ked budes moja, v casoch Superstar do Pyca a teraz som do Karola z Panelaku 😎 a tiez ho pozeravam len kvoli nemu, aj ked tam hra blbecka. vlastne, ked tak nad tym uvazujem tak ja som uz od skolky bola stale do niekoho platonicky zamilovana 😅
ja som bola zalubena do Paddyho z Kelly Family..mala som asi 10...a co cert nechcel,zacala som pozerat pred 2 mesiacmi Prison Break...a uplne som sa bachla do Wentwortha Millera...ach jaj..som si aj nejake obrazky stiahla,ale pred mm som to musela skryvat :D a potom zomrel,ja som si vyplakala oci a bolo :D myslela som si, ze som jedina "slahnuta" ale tesi ma,ze je to viac menej normalne...byt ako pubertacka :D
...inak,celkom fajn pocit mat znova motyliky v brusku 🙂
inak ja som bola strasne, ale straaaaaasne zalubena do Vratka z Ine Kafe 😀 .Trvalo to celu strednu skolu a aj potom,..aj teraz si este spomeniem a hovorim si ze je fesi 😕 . Ale ako sympatak je urcite aj Slavik,... 😉
Ja neznášam tie akčné filmy čo kuka môj chlop...ale ako som videla kuriera až mi tak teplo ostalo :D ten jason dtathan je fakt kus...no chlapovi to radšej nehovorím :D ale ja tiež som stále “do niekoho“ :D
@dominika1988
tak mne je Miezga uplne , ale uplne nesympaticky. nemam ho rada ani v Panelaku velmi. a akurat vcera som sa s nim stretla a bavila. 😉
hehe, tak zamilovana zrovna nie, ale na pozeranie a ine rozne predstavy su napriklad sexi agent booth z kosti a stephen dorf. z nasich som nemusela igondu, ale akosi je pozeratelny 😀 a v detstve som neriesila ani plagaty ani platonicke celeb lasky. kto sa mi pacil, tak brandon z BH 😀 a este za ery take that robie williams. inak ma to nikdy takto celebritne netahalo. ale uz vtedy sa mi proste pacili vysoki, chlapisko to musel byt, tmave vlasy 😀
tiez som pocula, ze je slavik arogantny a nafukany. a hlavne nema problem pretiahnut hocikoho. doslova 😀
😀 😀 😀 😀 konecne dobra tema a ziadna hadka... 😀 😉
Ja ked som mala 12 rokov, tak som bola zamilovana do Edwarda Furlonga z Terminatora 2...ach jaj...to boli casy... 😀 😀 😀 Ale mala som viac takychto platonickych lasok. Inak paci sa mi aj Kolenik, ale este viac "Kordiak", Keanu Reeves... 🙂
@959touareg kde si stretla miezgu? ani mne nie je sympaticky veru. hlavne vlasy by si mal castejsie strihat 😀
@dominika1988 inak
@lovesista baby, aj Robo Jakab aj Majo Miezga, Juro Kemka aj Lukas Luknar so stabom boli v penzione co mame vedla domu, muz tam robi casnika, tak sa s nimi stretol aj fotil. Mne doniesol len podpis kartu ze "pre Anicku" 😀 😀 😀 vtedy zacinali tocit Vo stvorici po Slovensku a robili nas region, tak prespali vedla.
Aj ja som ich videla, no skoda ze len cez okno, vedeli sme ze maju prist, mali rezervacku,...keby prislo skor, fotka s nimi je tu uz daaavno vycapena 😀
Aj Brano Imro Bystriansky, aj Emilko z Panelaku, Dano Dangl po 2x ... ( ale ze by v tychto pripadoch slo o platonicku lasku-neviem neviem 😀 ) sa tu premelie "celebriiit" 😀
@dominika1988 to bolo daaaavno a to som ta este nepoznala 😀
Jeeej ,ako sa to tu rozbeho-to ma tesi 😉 inak aj Miezga s Jakabom boli jeden cas moji favoriti,len Miezga sa mi troch zprotivil tym , akeho ozrana, klamara a suknickara hra v panelaku. A este sa viem dlho pozerat aj na Mareka Majskeho 😀
mne sa stále vnára do snov Juraj Rašla odkedy pozerám "Pod povrchom" a v detstve som bola ochotná aj život položiť za Roba Grigorova 😀 😀 😀 😀
@lovesista
presne tak. mne sa nepacia Miezga z toho isteho dovodu. taky neobriadeny mi pripada,smudlavy. 😀
noo vcera som mala na nich stastie, s tymto som sa bavila a s Robom Jakabom a Luknarom som sa krizovala tiez vcera vo dverach. 🙂 , Robo ako gavalier mi ich aj podrzal. 🙂
Robo je sympos,zlaty, Luknar.....nooo to je taky ee, moc vypulene ociska na mna.
sorry, zle som napisala...nemyslela som Lukasa Luknara, ale Lukasa Latinaka. 😉
Lukas Luknar je OK, a ako Dusan v Panelaku je od zaciatku pre mna jedna z najlepsich postav tam. 🙂
😀 😀 😀 😀