Dobrý deň, rada by som vás poprosila o vyplnenie dotazníka pre diplomovku 🙂 Ďakujem pekne...
pri otázke vek máš chybu...
@deti95060810 ďakujem pekne, opravila som to
podla mna vela otazok by si mala upravit a zuzit, ak ma respondent viacere platobne karty (ja mam napr. 4), tazko odpovedat napr. na otazku kolko mesacne zaplatite za kartu spojenu s uctom - ktorym uctom? mam tri (a nebudem jediny respondend) - ak chces ziskat relevantnu odpoved zislo by sa zrejme specifikovat pri niektorych napr. pri karte, ktoru vyuzivate najcastejsie alebo k uctu, ktory je vas hlavny (nehovoriac o tom, ze malokedy je poplatok za kartu, vo vacsine pripadov je to poplatok za balik), rovnako ako otazka ake extra poplatky platite s kartou spojene - s ktorou? so vsetkymi? ked ku kazdej mam ine poplatky = zakliknem ti vsetko?
podla mna ti to moze velmi skreslit vysledky ak bude viac respondentov ako ja, ktori maju viac kariet k viacerym uctom
ale teda neviem uplne ake hypotezy si chces potvrdit alebo co vlastne ides porovnavat, mozno ti to takto staci 🙂
trosku som inac sformulovala otazku, ale ano dobre su taketo nazory lebo sa na to pozriem inac co by ma pred tym nenapadlo 🙂 dakujem a pekny vikend
chybne uvedený názov Meastro
@misssun aj ja mam uctov a kariet viac.
@misssun a aky je ciel?