Baby zajtra mam ist na stk a emisnu a teraz som zistila ze mi skoncila platnost zelenej a bielej karty mne sa mari, ze mi to aj posielali ale neni som si ista. Navyse som uzatvarala novu zmluvu a neposlali mi ani bielu kartu ani zelenu co mam robit? Prejde mi auto? Pripadne staci rano behnut na poistovnu nech mi to dodatocne vytlacia lebo nic nemam. Mari sa mi nieco ze mi zmluve mi davala nejaku kartu ze ta uz staci aj miesto zelenej ale fakt aom si neni ista. Na stk ideme o 14.
Teraz od oktobra je povinné nosiť so sebou už len zelenú kartu ako doklad o zaplatení pzp. Ak ju nemáš, zájdi do poisťovne. A na stk to odkedy kontrolujú?
@korunka1 teraz po novom ano mas pravdu tak mi staci len ta musim ju pohladat bude asi v zmluve len si neviem spomenut kde som ju dala
plati uz len zelena
@bielavlcica ahoj, na STK ani emiske poistenie neriešia. Kľudne chod, ich to nezaujíma. Ak máš auto OK, tak ti prejde.
Ja som bola pred mesiacom a nik sa nepytal na kartu od poistovne...
@lenca3 no budem istejsia ked ju budem mat lebo moj chlap dnes csetko kontroloval este ze hento nestihol lebo bh nervy chitil 😂
@bielavlcica ved jasne, teraz zacali policajti davat pokuty za nalepky "kontrola originality" 20€lebo uz asi nevedia co si maju na ludi najst...
Ja,som bola pred dvoma týždnami na,stk a emisnej a nič odo mna nepytali žiadnu kartu od poisťovne ani dva roky dozadu ani teraz
@bielavlcica bola som na stk minulý týždeň, toto ich vôbec nezaujímalo 😊 skôr aby bolo ok žiarovky, brzdy a ostatné týkajúce sa technického stavu auta 😊
Ahojte maly ma 2 tyzdne a strasne ho boli brusko krce ma cely uplne cerveny co zaberie?? Nejake tipy?
@liliankajarkamatko tak chod s nim k lekarovi
@liliankajarkamatko trocha mimo temy otazka, nie? 😳😳
@bielavlcica kartu od poistenia si nebudu pytat
@bielavlcica ale vazne?? Ze by sme uz davno boli?
@liliankajarkamatko tak keď si bola, tak ti snáď poradili.
@liliankajarkamatko no je vidiet, ze si na MK menej ako mesiac, nastuduj si normy MK.
@veronikaszabova nastastie som ju nasla pod postelou 😂
@bielavlcica asi by som šla na poisťovňu