Ahojko baby..
Chcem sa spýtať, že či sa platí u gynekológa za vyvolavačku.. Dnes tam idem prvý krát s tou žiadosťou a neviem ci sa, za to platí.
Dakujem vopred za odpovede 😘
Pokiaľ viem, tak ambulantný lekár žiaden vyvolávačku nedáva, resp. nemal by... môže sa to len pod dohľadom v nemocnici, kvôli možným komplikáciám
@janulka257 naozaj? Tak toto som ani nevedela. 😯
@edithp určite áno.. vyvolavacka je liek, ktorý má spustiť kontrakcie a tým že nie sú "prirodzené" ale vyvolané, tak by to malo byť v nemocnici pod dohľadom
Mysliš vyvolanie pôrodu alebo vyvolanie menštruacie ( keď ti mešká ) ? ...na 1.ti odpovedali už vyššie a 2.neplatila som, sestrička pichla, menzes by mal prísť do 10 dní.
ja som myslela že je reč o vyvolavacke pôrodu 😁😁😁
Mne raz dala recept že to mám kúpiť v lekárni a prísť späť, neviem už koľko som platila ale bolo v tom asi 6ks inekcií jednu mi pichla ostatné odložila do skrine :D asi ostatné už mali zadarmo
Baby, teraz budem za totálne blbu, ale prečo si niekto dáva pichnúť vyvolávacku menstruacie?? Ved keď nepríde, tak nepríde, mne by to nejako nevadilo, a raz určite príde, či??
@ave17 diskusia síce 3 roky stará, ale momentálne riešim tento problém a MS mi mešká dva týždne a určite to nieje v poriadku, ak HCG z krvi vyšlo Negat
Nebola by som kľudná s odpoveďou "Veď raz príde"
Ja som neplatila nic