Platí ešte zákaz nakupovania od 9 do 11?

ciernysokol
17. máj 2020

Neviete, plati este zakaz nakupovania od 9 do11? Vztahuje sa to aj na predajnu OBI?
Dakujem

10zabka
17. máj 2020

Vieme. Platí pre potraviny a drogérie v pondelok až piatok. Pre všetky ostatné obchody neplatí.

ciernysokol
autor
17. máj 2020

@10zabka
Dakujem, velmi pomohlo, nevedela som vypatrat

10zabka
17. máj 2020

@ciernysokol za máličko 🙂

zussane
17. máj 2020

@ciernysokol to platí len v potravinách si myslím... Ved co by dôchodcovia nakupovali v OBI 😀
Aspoň ze sobota uz njeje obmedzená v nakupovaní... Iba od po do piatka dvochodci od 9.do 11.

ciernysokol
autor
17. máj 2020

@zussane aha, ani to o sobote som nevedela. Vdaka 🙂

kratkamala
18. máj 2020

Inak aj vás to tak štve ? tie obmedzenia ? ako niečo zachýba a potrebujem prebehnúť a nemožem.

ciernysokol
autor
19. máj 2020

@kratkamala
Mna osobne to nestve, nie som zvyknuta chodit tolko do obchodov. Ale vsak coskoro to 9-11 aj tak zrusia. Viac by ma stvalo zakaz vychadzania z domu, ako malo plno statov. Za priebeh virusu u nas som vdacna.

lenka2710
19. máj 2020

@kratkamala nestve ma to, ale je to už dosť od veci si myslím, aj tak seniori trajdaju celý den! Minule som bola u dr, že si potom zbehnem nakúpiť, no prd, vyšla som 5 minút pred 9 zo strediska, mohla som ísť akurát tak domov a ísť druhýkrát! Takto mi to extra nevadí, ale niekedy je fakt taky deň, že by som si potrebovala práve v tu hodinu nakúpiť a nedá sa