Platí ešte odklad na vykonanie STK v čase koronavírusu?

gardenia1
27. máj 2020

Prosim vas, neviete ci este plati odklad na vykonanie STK kvoli korone? Neviem sa nikde dopatrat, ci to uz nebolo odvolane. Dakujem.

simonah73
27. máj 2020

netusim, neriesili sme odklad, kedze stk uz normalne funguju. predpokladam, ze to bolo v case ked boli prevadzky zatvorene. boli sme tusim minuly tyzden. ak to nebolo uz predminuly 😀

denden77
27. máj 2020

podla mna uz nie je dovod, je otvorene.. ja som bola pred 3 tyzdnami 😊

dominushka23
27. máj 2020

aj my sme boli minuly tyzden

abab
27. máj 2020

@gardenia1 Mne povedali na info, že do konca júna je odklad pokút. Keď som sa chcela objednať asi pred mesiacom, v jednej mi dali termín na júl a v druhej na polovicu júna, takže sa mi nezdá, že by normálne fungovali. Ja čakám na termín. Ako ste sa ostatní dostali na stk? Kedy ste sa objednali?

dominushka23
27. máj 2020

@abab mesiac vopred...je to bezna cakacia doba pokial nema clovek zanmosti

marica61
27. máj 2020

@abab totalny chaos!!!!! Dakujem pekne za info, takze este mam k dobru 1 mesiac, dufam ze to stihnem- ide o BA.

sarah96
27. máj 2020

My sme si nevšimli že nám počas korony skončila stk ale zavolali sme na stkčku aký máme problém a na druhý deň nám dali termín aj bez známosti

stanusenka
28. máj 2020

@abab končila mi v apríli, objednávala som sa ešte v marci a prvý termín voľný bol 4.5.

simonah73
28. máj 2020

@abab problem je v tom, ze teraz su viac sledovani tusim od minuleho roku, vsetko musia fotit tak ked predtym spravili napr za jeden den 30aut (to som strelila, uz si nepamatam ked sme boli s druhym autom minuly rok ako nam to hovoril) tak teraz spravia mozno 10 aut. preto ta dlhsia cakacia doba. nie je to sposobene momentalnym stavom, takto to je uz od minuleho roku, vtedy mi davali az pomaly trojmesacne terminy v podstate v okoli BA az mi napadlo, ze spoluziak v BA robi pri stk tak tam im niekto vypadol tak ma tam pichol.

abab
28. máj 2020

@marica61 tak si ma vyprovokovala, že som volala do môjho normálneho servisu, kam chodím na pravidelné prehliadky, že potrebujem stk a prezuť, či mi vedia pomôcť, a oni, že budúci týždeň. Tak si priplatím za službu, ale budem to už mať všetko v jednom. Skús tak. Mne vypršala stk asi 2 týždne po zatvorení, ešte v marci.

abab
28. máj 2020

@sarah96 Ďakujem, za info, to ste mali super. Ja som také šťastie nemala, skôr to bolo tak, že môžem byť rada, že vôbec mi nejaký termín dajú. A to som ani nevedela, že to je tak aj bežne nával. Na stránke je písané že bežne sa radšej objednajte, lebo môže sa stať, že ak prídete bez objednania, budete čakať. A v tomto období majú uvedené, že len objednaných berú.