Ocino ma rodinny dom v inom meste ako byva uz neikolko rokov a teraz mu prisiel platobny vymer za komunalny odpad a nie v malej sume. Doteraz to nechodilo. Plati sa za odvoz komunalneho odpadu aj mimo miesta bydliska ked tam nikto nebyva a netvori sa komunalny odpad ? Dakujem za rady
Ahojte,ja mam zasa problem,ze mam trvale bydlisko v Ziline.ale byvam v Kysuckom Novom Meste a teraz v oboch mestach chcu zaplatit za komunalny odpad,tak kde to mam zaplatit.
@majkapytlova kde tvoríš odpad 🙂 v mieste trvalého bydliska daj potvrdenie že si zaplatila v kysuckom novom meste, ale pozri všeobecné nariadenia v obcoh mestách čo maju uvedene.
V Ziline mi to nechcu uznat,ale uradnicka v Kysuci povedala ze zavola do Ziliny a nejak sa to vyriesi.Dakujem za odpoved.
Ahojte.mala som trvali bopyt na sladkovicovej v kysuci ...ale ked sme sa odtial odstahovali .tak nam ho poacase zrušelo bytovy podnik... no zmenila som si zatial trvali pobyt len na mesto kysucke nove mesto..( byvam u priatela .. zatial ... chystame svoje vlastne tak potom zmenime na stale trvale bydlisko..) takze automaticky ma aj moj syn len kysucke ....ako trvali pobyt... ma uz rok ...chcem zanho zaplatit smeti aj za seba to mam zaplatit na mestkom urade?alebo kde ja neviem nevyznam sa vtakycho veciah🙂))dakujem za odpoved 😒
@annie13 je potrebne si v mieste trvalého bydliska vypýtať potvrdenie o tom že už zaplatil a odniesť na mestský alebo obecný úrad kde je ten dom ale je ešte dobre si preštudovať všeobecne závezne predpisy v tej obci/meste často je to na nete.