Dobrý deň. Predáva kávovar a pani ho chce odomna kúpiť cez packeta kuriéra.. Tvrdí mi, ze
Platba sa uskutoční prostredníctvom webovej stránky kuriérskej služby, dostanete e-mail, v ktorom zadáte svoje údaje a dostanete peniaze...
Mate skúsenosť prosím vás pekne? Ja vôbec nie.. Nerada by som tým strácala čas ak je to hlúposť.. Ďakujem za rady
@majlo23 mohla keby som zadala svoje údaje z karty a podobne.. Čo by sa nestalo.. Ale nemusím tovar baliť a podobne veci a strácať čas 🤣
@khuliniova podvod na 100%
@brezza ďakujem pekne. Hľadala som čítala ale toto som nenašla.. Pošlem im jednorazovú virtuálnu kartu s nulou? 🤭🤣🤣
Ja im odpovedsm ze chodim pracovne po celej SR a donesiem to teda osobne - a vzdy je odvtedy pokoj, neofpovedal ani jeden
@khuliniova Posli ale iba ked fakt vies co robis- lebo aj karta s 0 moze ist niekedy do minusu ( ak je tam suma dost mala na to aby sa transakcia overila online) plus budu mat tvoje meno a pod....
Resp mozu mat podvodnici taky system ako maju v lietadle - beru vsetko a zuctuje sa az po pristati lebo vo vzduchu niesu online a nemaju si ako overit ze na karte mas 0 . V tom pripade pojde ta tvoja 0 do minusu lebo kavu od letusky si vypila.....
@martinmmartin to bol for.. Mam online účet kde je virtuálna karta na jedno použitie.. Po použití sa vynuluje.. Používam to keď objednávam zo zahraničia tiež pre takéto prípady 😊
Milión x omielany podvod, hovorilo sa o tom všade aj v správach. Ja vždy napíšem, že tento trik je už trápny a tiez nikdy nikto neodpísal 😅
@khuliniova Stačí keď tovar osobne doručíš.
Napis jej načo platiť predraženému kuriérovi. Máš cestu okolo tak jej to prinesies a opytaj sa kedy má čas. Uvidíš hneď sa neozve.
@misinka0611 🤣ešte sa mi to nestalo teraz prvý krát tak si tieto finty nechám v rukáve do budúcna 🤭
@khuliniova ja teda moc nepredavam, lebo ma to nebavi...ale ked uz som dala nieco na bazos,,ozvali sa takyto podvodnici..ano, trik ktory uz je skor smiesny ako nebezpecny. A pri zahranicnych predajoch/kupach tovaru najcastejsi trik, ze treba zaplatit poplatok alebo clo aby vam tovar dorucili..tiez je to podvod
@khuliniova Ahoj, hlúposť to nie je - je to podvod, pri ktorom by si mohla prísť o peniaze. Je to starý známy "trik", takúto správu už dostal asi každý predávajúci. Takže nereaguj, vymaž, blokuj.