Ahojte chcem kúpiť darček cez marketplace pre syna za 130 eur predávajuci trvá na pladbe vopred na účet no ja som taký neveriaci Tomáš keby ma náhodou oklamali dá sa potom niečo robiť aby som potom od nich získala peniaze naspäť alebo niečo iné
@lenuska333 urcite neposielaj neznamej osobe 130€ 🤦♀️
Dohodni sa s nou na dobierke s platbou postovneho dopredu.
Hipuska ma dobry napad, odkial je predavajuca?
Este aj dobierku mozez vyplatit a zistit, ze ti do krabice zabalili kamene... no ja neviem, 130e je dost posielat cudzim ludom 🤷♀️
@lindusss2016 ja mam zo 3 hodnotrnia v bazari a jedna mi len tak po par vetach poslala za tovar 150e ..ja som bola v soku :D
@amelia000 :D tak ale inak este tu to je ine, ked sa daju hodnotenia citat, ale uz som nadabila na jednu predavajucu aj tu, co najskor mala kopec dobrych hodnoteni a potom zrazu vsetko zle, takze nieco sa zmenilo 🤷♀️
@lindusss2016 inak som mala este v podmienkach ze staci postovne aj to za vratenie, pre istotu keby neprebrala balik a odcitala by som postovne od celkovej sumy a ostatok by siel na dobierku...
@lenuska333 este na fb su skupiny nepreberaci a podvodnici kde si vies overit c. Uctu alebo meno, no meno skor nie lebo to casto menia. Pripadne tak ako pisem dohodnut sa na vyplateni postovneho a ostatok na dobierku.
Ved to je nejake decko
Určite ide o stredoškoláka chcem od neho kúpiť hernú konzolu ktorá sa v obchodoch nepredáva preto musím len tak od ruky kúpiť
Pošli mi do správy o čo sa jedná. Skúsim mu napísať, či bude ponúkať ďalej
@lenuska333 pripadne mi posli cislo uctu skontrolujem to na fb nepreberaci a podvodnici
@lenuska333 môj syn pred mesiacom tiež predával cez bazos playstation, nežiadal platbu vopred, posielal na dobierku. Tiež stredoškolák, predal bez problémov, okamžite a všetko prebehlo ok. Nemusí byť podvodník, keď je mladý... Ak nedôverujes, máš blbý pocit, nekupuj.... Aj na dobierku poslať je riziko, nielen predávajúci klamú....
@amelia000 poslala som
Môžeš udať na políciu za podvod alebo krades nie...
Vyzerá to byť ako normálny chalan ktorý študuje na strednej škole, nevyzerá že by bol nejaký podvodník ale tak nikto nevie. Ak ti dal nejakú zľavu alebo to predáva za menej ako normálne tak potom to nie je podvod podľa mňa
Ja teda obcas predavam cez marketplace, malokedy posielam postou, pretoze priznavam, nechce sa mi s tym srat... zabalit to, odstat si rad na poste a pod. Ale uz ked posielam postou, tak ziadam platbu vopred na ucet.
Nikdy by som neposlala tovar bez toho, aby mi nezaplatili voped. Vzdy mi poslu peniaze, nasledne to odoslem a hned posielam kupujucemu ofoteny podaci listok, aby si mohol sledovat, v akom stave sa nachadza objednavka. Pisem to, ako predavajuci... ako kupujuci som nikdy takuto skusenost nemala.
Snad aj ten, ktory ti to predava, bude poctivec a neoklame ta.
@lenuska333 pozrela aom a nenasla som ho ako podvodnika.
@lindusss2016 aj mne sa stalo, ze predavajuca mala vyse 200 hodnoteni len pozitivnych a mna oklamala.. Takze uz ani na to sa neda asi spoliehat 🤣🤣🤣🐵
No čo ako? Je to podvodník? @lenuska333
@skarli nie v pohode poslal to
Nie, nedá. Skús na dobierku s tým, že poštovné pošleš vopred. Alebo odkiaľ je? Možno nejaká mamička s modrého koná s dobrými recenziami by bola ochotná pomôcť