Ahojte včera som objednávala tovar a platila som kartou. Keď som išla zaplatiť omylom som zavrela stránku ešte pred tým ako som zadala kód ktorý posiela banka a už som sa tam nevedela vrátiť tak som dala pladbu ešte raz. Teraz som to pozerala a vôbec mi to peniaze nestihlo stále mi to píše len ze čaká sa na pladbu. Nemám to na účte ani medzi cakajucimi pladbami. Inokedy to peniaze stiahne hneď. Je možné že to ešte stiahnu?
@0silvia0 áno
aj ti to napísalo, že platba prebehla v poriadku?
Platba je v rezervácii .
Nie všetky platby hneď odídu .
@0silvia0 áno napisalo
@stela01 a ako dlho môže trvať kým to stiahnu?
@lubka261 no ved uvidím ci to odíde. Len už som pár krát objednávala v nedeľu a nebol problém vždy odišla pladba okamžite.
Pozeraj platby pri karte,nie pri účte..tam to uvidíš
@korunka1 pozerala som a nič tam nemám
Akú máš banku ?
Veď to vidíš v rezerváciách 1 x platbu . Odíde ti cca do 3 dni .
@stela01 mam vub. Práve že som to pozerala a nič tam nemám. No ved uvidím ci to odíde.
Skus zavolat do hanky tam ti hned povedia ci ano alebo nie
Mne sa toto presne tiež raz stalo. Kontaktovala som zákaznícku linku toho eshopu
ked este stale nic, tak skus behnut do banky a spytat sa na to. oni budu vediet, co sa stalo a preco platba nepresla.
bud banku konktaktovat alebo e-shop
treba kontaktovat zakaznicky servis e-shopu, oni vedia pozriet ci autorizacia platby presla ci nie. moze byt aj vypadok platobnej brany, alebo v banke... ale ak to nemas na internetbankingu tak asi nepresla platba
a druhý krát si zadala overovací kód v poriadku?