Plat sestier a opatrovateliek

miamaria
29. jan 2018

Ahojte, chcem sa opytat ako sa pohybuje plat sestier alebo opatrovateliek v cistom u vas v socialnych zariadeniach patriacich pod obec alebo mesto z vlastnej skusenosti alebo pocutia ...? Citala som ze pod VUC teraz schvaluju navysenie, no u nas v praci je to bieda a patrume pod mesto ... dakujem za kazdu odpoved

ninusa7
29. jan 2018

@miamaria co je u teba bieda 😊 u nas 700-730 a opatrovatelka je nieco uplne ine,ta ma faakt malo..vsade to je ine.Niektore 410 ale zase aj 550 a viac.Takisto aj sestra,neda sa predsa porovnat Ba ci Ke,vsade inac

miamaria
autor
29. jan 2018

@ninusa7 opatrovatelka napriklad za december napriklad 430 a to makala skoro cely mesiac, vianoce a vieme, ze inde pod 500 nejdu za bezny mesiac a nase baby to strasne odradza ten plat tak odchadzaju na lepsie a my zaucame nove stale dookola, uz to ani nas sestry nebavi

ninusa7
29. jan 2018

no to sa ani necudujem 😀 orobit sa treba..ale tuna velmi opatrovatelka ani cakat viac nemoze a este v soc zariadeniach

gabci_gabca
30. jan 2018

No u nás vraj tiež celkom bieda, kamarátka takto robí ako sestra ale tiež rozmýšľa, že pôjde niekam inam lebo takto sa nedá ani nič odložiť

pupavica
30. jan 2018

sestry aj cez to že sú dosť potrebné majú nízky plat :/

arthemiis
31. jan 2018

Sestry - záleží od nemocnice, niekde lepšie niekde horšie.. Opatrovateľky - všade bieda. Nikdy by som sa tam nešla zodrať za taký peniaz, radšej v kauflande za pokladňou 🙂