Co si myslite napriklad o Kendal Jenner?Podla mna sa na topmodelku nehodi vobec aj ked je prerobena,bez plastik bola skor skaredsia,s plastikami je obycajna.Nerozumiem preco topmodel-su za tym peniaze?Tak isto-Bella Hadid,pred plastikami -otras,teraz vsedna a ze topmodel-zasa rodicia maju peniaze?
Tie nase Andrea Veresova,sice nie je topmodel ale tretotriedna modelka-ale tiez sama plastika.
Nesledujem tieto akoze hviezdy, a mam klud
ved tam stačí,aby si bola hlavne vysoká a vychudnutá 😀Už pekná ani tak nie.Hladaju hlavne vešiaky na šaty v úvodzovkách.Chloe Memisevic tej som sa až zlakla ked som ju raz videla v tv.Volakedy sme mali takú stanicu kde predvádzali modely už ani neviem ako sa volala ale inak toto moc nesledujem ale tá mi tak jediná utkvela v pamäti,lebo tej som sa naozaj až naplašila🙂
No ukáž sa ty hviezda. Hold,sú to tejto doby topmodelky. Teraz už to s krásou nie je ako kedysi
Tak maju nieco do seba, su v tejto generacii take preflaknute ako bola kedysi Schiffer, Campbell, Moss. Kazda doba Ma nejake tvare, co ludia vzdy priradia k danej mode a par modelkam.
Áno, ide o konexie hlavne. Ich rodiny majú peniaze, tak im vybavili. Celý hollywood a showbusiness je jedna veľa konexia. Pozri si "nepo babies" (deti nepotismu) a budeš prekvapená, kto všetko je s kým aká rodina atď...
Krasa je velmi subjektivna a co sa nepaci tebe, neznamena, ze sa nepaci inym. Je ale smutne, ze dnes uz aj mlade baby, casto este ani nie plnolete, si davaju plastiky. Pritom mnohe su prirodzene krasne a s tou plastikou potom vyzeraju vsetky rovnako. Aj Veresova je pekna, resp. bola pekna za mlada. A bola by pekna aj teraz, keby vedela starnut s graciou a nepodlahla plastikam.
Za mna najkrajsou modelkou bola Gia Carangi v zaciatkoch.
Ani jedno z vyssie uvedenych mien nepoznam 🙂
Tá prvá je pekné dievčatko a keď sú na nete aj staršie fotky tak stále bola. Súmerná tvár výrazne oči maly nos výrazne lícne kosti a menšie guľatejsia brada. Ideál krásny všade na svete a vo všetkých rasách. Ťa druhá sa mi až tak nepáči evokuje vo mne tvrdé črty ale tiež všetky horeuvedené atribúty modelingových agentúr spĺňa. Keď sa nechávajú prerábať je to ich vec. Niečo tým získajú niečo stratia. Čo povieš na indiánku v mojom profile? Modelka to nie je ale nie je krásna? Mne sa páči každá zdravo vyzerajúca a normálne upravená žena. Modelka viac zaujme ale to je všetko. Hodnotu nemá väčšiu ako iné pekne ženy.
@nelca0510 kebyze sa ukazem,tak odpadne z tej krasy:-?
@slovakboy Kendal sa ti paci?Tuctovka nevyrazna,vylepsena.
Kendal je praveze najkrajsia zo vsetkych sestier a vobec si nemyslim, ze je preplastikovana, co si pamatam, vzdy vyzerala takto, skor jej sestry su preplastikovane, khloe, kim, kylie a o ich matke nehovoriac.
Páči, nič nepríjemne na nej nevidím. Tuctovka? Akože veľmi bežná? Nikdy som tomu slovu nerozumel. Ale ak tým myslíš že je obyčajná tak možno áno ale to je pekné či nie? Camerona Diaz nie je tuctovka. Mne sa napríklad páčili ľudia v tohtoročnom lets dance. Anička aj Vratko boli naj. Ale aj Marcinková, Gaboriková, proste super. A samozrejme Adela. Moja netuctová obľubenkyňa.
Okrem Veresovej, neviem o kom hovoríš. Naozaj toto niekoho trápi? Nepozeraj, máš pokoj.
Ked budu staré, ani pes po nich neštekne. Ja ich v podstate ľutujem, lebo starnutie budu prežívať len velmi ťažko (nehovoriac o tom, ze vekom tie plastiky budu vyzerat len horsie a horsie). Cas ani prírodu Neoklameš.
@0kristina0 alw je ma nos,zdvihnute obocie pery pomaly vsetko,len to ma s mierou ale uz nieje prirodzena staci pozriet foto z mladi inak nie vyslovene modelka a ani nie pekna,bella tak isto nos,a viacej veci.
Ja nechapem preco to riesis. Ak ma tieto upravy co hovoris, tak klobuk dole pre doktorom co jej ich robil, vyzera to velmi prirodzene a je to velmi pekne zena. Prekvapuje ma, ze riesis prave ju a nie jej sestry na ktorych tie upravy je riadne vidiet ale nad tym nepozastavujes.
@0kristina0 pretoze je akoze topmodel,pritom ale prerobeny.Cize nieje ani po operwciach vycnievajuca ani pekna a patri do top10. videla si ju pred upravami?Vtedy nic moc naozaj.
V minulosti neboli "plastikove modelky", lebo take moznosti boli pre vacsinu nedostupne, prip nedokonalejsie ako su teraz. To, ze sa zena rozhodne pre esteticke procedury je jej volba vyuzit moderne a dostupne moznosti, rovnako ako je volba samotnej zeny ostat prirodzena cely zivot. Kazda volba ma svoje vyhrotene extremy. Nevidim v tom ziadny rozdiel. Preco by sme mali odcudzovat jedno, alebo druhe?
@ndrag len je vela krasnych zien bez plastik a prave plastikova patri do top 10.Ja neodaudzujem,je to kazdeho vec akurat asi by nemala byt topmodelkou,pretoze naozaj nieje top.Su omnoho krajsie od nej a hlavne prirodzene,skor ma peniaze a konexie.
Ja toto vobec nesledujem kto je top model, ale vzdy to tak bolo co si pamatam, ze modelky nemuseli byt pekne ale museli mat postavu, vysku. V modelingu na krase nezalezi, to sa mozu prihlasit do miss. Ale pre mna je Kendal zo vsetkych sestier najprirodzenejsia a mam pocit ze aj najrozumnejsia.