Plánovaný prívklad na TV

traffic
2. dec 2014

dnes pozrela na ucet a tam mam stiahnutu polozku a napisane planovany privklad na TV neviete co to znamena a ako mi to niekto mohol stiahnut z mojho uctu, kedze ja som ten obrat nezadavala a nikomu som ani podpisom nic nepotvrdzovala

katarinamarkova
2. dec 2014

@traffic nemas zadane inkaso? ako platite TV? nekupovali ste novu TV napr. a nezadali ste suhlas s inkasom popri tom predajcovi? cislo uctu ak mozes komu to slo hod do googlu, vasinou ti najde majietela....mozno potom ti docvkane 🙂
ak to slo nepravom, kontaktuj banku a ziadaj vratenie platby. na tahanice...ale da sa to.

este otazocka: okrem teba moze disponovat s uctom predpokladam napr. manzel, resp. niekto iny....zisti aj tam, ci sa nieco neplatilo 🙂

monicm
2. dec 2014

@traffic v akej výške to bolo?poplatok za tv a rádio je 4,64,ak to bolo v tejto hodnote,tak je to ono

prípadne zajtra zavolať do banky a určite vysvetlia,čo to znamená

katarinamarkova
2. dec 2014

@traffic aaa este ma napadlo ked vidim zas tie ,,vianocne reklamy,, tel spoloconosti.....nebrali ste nejaky novy balicek, ktoreho sucastou je napr. aj tv? orange, t-mobile a tak? 🙂

rosannar
3. dec 2014

@traffic ak máš SLSP tak je to sporenie k učtu 🙂 mám to isté... ak samozrejme si si niečo také zriadila 🙂 ak nie tak kontaktuj banku...

labelo
3. dec 2014

planovaný privklad TV nie je televízor,ale ako piše rosannar je to bud,že ti strhli sumu
na sporenie alebo ak máš zriadený termínovaný vklad a mas nastavený prívklad

traffic
autor
3. dec 2014

@labelo no super dakujem mockrat, lebo uz som sa zlakla ze je to za TV, cize to je to take sporenie co som si dala k uctu, ale minule mesiace som si to nevsimla, ze mi to stahuju, tak aspon som mudrejsia, dakujem velmi pekne, no som konecne pokojna

zanika1983
25. nov 2015

Presne to studujem aj ja, ze co to stiahli....tak som mudrejsia.lebo uz som sa chystala do banky :D