dnes pozrela na ucet a tam mam stiahnutu polozku a napisane planovany privklad na TV neviete co to znamena a ako mi to niekto mohol stiahnut z mojho uctu, kedze ja som ten obrat nezadavala a nikomu som ani podpisom nic nepotvrdzovala
@traffic aaa este ma napadlo ked vidim zas tie ,,vianocne reklamy,, tel spoloconosti.....nebrali ste nejaky novy balicek, ktoreho sucastou je napr. aj tv? orange, t-mobile a tak? 🙂
planovaný privklad TV nie je televízor,ale ako piše rosannar je to bud,že ti strhli sumu
na sporenie alebo ak máš zriadený termínovaný vklad a mas nastavený prívklad
Presne to studujem aj ja, ze co to stiahli....tak som mudrejsia.lebo uz som sa chystala do banky :D
@traffic nemas zadane inkaso? ako platite TV? nekupovali ste novu TV napr. a nezadali ste suhlas s inkasom popri tom predajcovi? cislo uctu ak mozes komu to slo hod do googlu, vasinou ti najde majietela....mozno potom ti docvkane 🙂
ak to slo nepravom, kontaktuj banku a ziadaj vratenie platby. na tahanice...ale da sa to.
este otazocka: okrem teba moze disponovat s uctom predpokladam napr. manzel, resp. niekto iny....zisti aj tam, ci sa nieco neplatilo 🙂