Ahojte, viem, že to je mamičkovske fórum, ale všimla som si, že sa tu riešia aj totálne odveci veci 🤣 ... Ako je možné že v dome Plackovej našli falošné občianske a nikdy to nikde nevysvetlila...myslím verejne.???..pred 12 rokmi som žila v BA keď ešte len začínala aj s mužom byť známa....ten jej muž prišiel za mojou kolegyňou do práce...boli kamoši...a ona mi povedala, že predáva drogy, že je taxikár...proste bolo a je to o ňom známe..naozaj im nič nezávidím, ale ak je pravda, že sa tam našli Falošné OP,aj mediálne všade o Tom písali...jak je možné že sú von? Lebo toto bol asi najsilnejší dôkaz že robia niečo nekalé, kto by mal občianske s falošnými identitami len tak doma? Áno nedá mi to spávať 🤣prepáčte mi moju stupiditu, ale ak tu niekto niečo vie, nejaké pletky tak sem s nimi 🤣
@taminka1986 Tá však nekomentujem, keď ti to tak vadí, či? Ja plne chápem, že to je somarina riešiť túto osobu, ale ja to beriem tak , že aj s kamoškami sa bavíme o hocicom...aj na fóre môžem, nemám to nikde zakázané...
@autorka Jedna vec by ma zaujímala od všetkých, ktorí to riešia. Ak aj predávali drogy, čo je na tom? Tak si zarábala nelegálne a všetkým je to akurát tak jedno. 😀 To, že u nich našli falošné op (ak je to pravda), tak za to asi sedieť nepôjdu. Určite sa tam dialo niečo divné ale otázka je - no a čo? 😀 Tak predávali bohviečo a zarobili si, prečo tu riešime nelegálne zarobené peniaze osoby ako je plačková, ktorá nemá na našu krajinu žiadny dosah? 😀 Dramaqueens ako ty by sa mali zamerať na politikov, ktorí užívajú drogy a okrádajú a nie na bežného človeka, ktorý predá pár desiatok kg kokaínu a žije si svoj bohatý život. 😀 Nevidím iný dôvod ako závisť, kvôli ktorému by toto niekto riešil.
A už vôbec som nepochopila tvojej otázke - prečo to nikdy nikde nevysvetlila verejne? Prečo by mala?? 😀 To je jej súkromie, jej súkromný život. Na to, aby verejne vystupovala nemusí mať čistý register trestov a na to aby bola influencerka nemusí zdieľať každé zákutie života - influencerky väčšinou nezdieľajú to negatívne a nevidím jediný dôvod prečo by nám mala revať na storyčka a vysvetľovať, čo sa stalo. Je tisícky ľudí, ktorým jej kauza nevadí a stále si od nej kupujú produkty. Takže otázka je, no a čo ak si zarábali nelegálnou činnosťou? Ublížila tým jedine tým závistlivým, ktoré to berú ako ľahký spôsob zárobku ale vedia, že na to nemajú dosah. Ja som si od nej nikdy nič nekúpila, ako osoba ma nezaujíma a takú finančnú zábezpeku akú má ona prajem každému. Ale prečo sa všetci pozastavujú nad jej nelegálnymi peniazmi? Ubližuje vám to? 😀
@cocolino234 nie neubližuje mi to naozaj...ako píšem aj vyššie, založila som túto diskusiu, len tak z nudy ako keď sa bavíme aj s kamoškami o totalnych chujovinach,...však nech komentujú tí, čo nebudú má ukamenovavat zato, že som to vôbec založila :D ja si čítam zaradom názvy diskusiu a keď ma nezaujímajú alebo nemám čo k tomu povedať tak proste nekomentujem...ale to som ja...
mne je na nej len jedna vec smiešna.Vtedy, ked sa riešila tá kauza s deckami z Miloslavova, tak povedala,že náročky sa odstahovali z Ba tam,aby ich deti nevyrastali v drogovom prostredí Blavy ale hlavne že oni sami sú podla všetkého díleri😀to ma tak vtedy pobavilo že až.No a na slovensku je možné všetko takže tak.Ved aj vo vláde kolkí majú kdečo na rováši a v base nesedia ani nikdy podla všetkého nebudú.Tu nebude nikdy spravodlivosť
@autorka ja som úprimne reagovala s otázkou, prečo riešime nelegálne peniaze plačkovej? V podstate čo je na tom, ak si ich zarobila nelegálne? 😀 Len od takýchto založených tém táto odpoveď nikdy neprišla. 😀 Neviete, prečo vás to vnútri škrie.
Ja jej prajem ten život čo žije .ak má z toho radosť .sú krásna rodinka nech sa im darí
@cocolino234 dramaqueen by si bola ty, keď raz tvoje dieta ponúkne ten taxikár na ulici. Možno to teraz nevidíš ako problém, ale ja to ako problém vidím.
Mne je jedno ze ci je to plackova alebo ktokoľvek iný, mňa strašne serie ten štát, že tu človek môže aj zabiť, kradnúť, týrať a aj tak si môže behať po slobode.
Je mi z toho fakt na nič...
Ich vec.. 🙄 ale keby predavali kolace nikto to neriesi..
Keby nebolo MK, tak ani neviem, ze nejaka Plackova existuje. Kym vsak ma publikum, tak moze fungovat, keby mali ludia rozum a nesledovali kazdu trubu, tak by si dotycna ani nestekla.
@cocolino234 že prečo? Lebo známe osobnosti zvyknú byť pre mládež idolmi. To kde sme aby bola nejaká ,,celebrita" známa napriek tomu ze si zarába nelegálne?
Naozaj ti to príde v pohode? Neviem co sú foloweri, ale takej osobe by som nedala palec hore ani keby ma zato platili. Vlastne to nie je už ani hanba? Véd len predáva drogy, pohoda....
Už z princípu by som si nikdy vzivote nič od takej osoby nekúpila, ani by som ju nesledovala. Taka osoba by mala chodiť po kanáloch.
@dskjhfdlkdjhl presne, nechápem ako ju niekto vôbec sleduje a ešte povie, ved to je jej vec ako si zarobila
Je to vec nás všetkých, celej spoločnosti pretože nás postoj ovplyvní aj postoj našich detí a ak deti uvidia že je to v pohode tak co? Drogy vlastne nemôžu byť zlé keď s nimi plackova zarába nie?
@simona20201309 no tu máš odpovede cocolino a aj vyššie 🤣 snáď si nemyslela vážne tú otázku, že prečo to niekoho vlastne sere keď zarába nelegálne...preto ti nikto doteraz neodpovedal 🤣
Nechtiac som označila Vás @simonačislice
ja fakt nechapem ako moze niekto ju sledovat a zvelebovaz ako aj tu zopar jej fanusicok… ked ona podla mna ma iq tak 10 … akoze fakt vela mudrosti nepobrala a dost ma znepokojuje ze ako ju vedia ludia a jej podobnych zvelebovaz do nebies… ze vela si prezila a bla bla, kazdy si vie napichat pery, dat si urobit kozy zarabat si vytrcanim svojho zadku a potom zarabat na fanusickach s vecami ktore si dava vyrabat v cine 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ akoze fakt chora doba tieto dnesne “ vzory “ … a ano chapem autorku co chce povedat… je to verejne znama osoba , sledovana a najdu jej falosne obcianske a ona si dalej beztrestne zije svoj fejkovy zivot 🤦🏼♀️
Ešte spomeniem, že ja ju nesledujem...nemám ani Instagram...len som si spomenula ako prišiel ten Rendy do mojej práce ... A jak mi kolegyňa vravela, že predáva drogy a že jak boli aj so Zuzku v base tak v každom článku písali o tých falošných občianskych...že či toto náhodou niekde nebolo vysvetlené 😆
@hendikep áno, presne ako píšeš ..ďakujem za pochopenie, skrátka má asi vnútorné len štve, že mám dve deti a či chcem alebo nie, k takýmto ,,vzorom" sa ľahko môžu dostať a potom by to už bol problém...
@simona20201309 ak si tvoje dieťa kúpi drogy od taxikára alebo si za vzor zoberie dílera, niekde si urobila chybu. Pretože dnešný svet je plný dílerov, vrážd a nespravodlivosti a nezmení to absolútne nikto, ten kto to vidí ako pozitívum je niekde inde. Preto si neviem predstaviť dnes vychovávať dieťa a popritom riešiť plačkovú. Toto sú každodenné nástrahy. A problémom treba predchádzať skôr ako ich riešiť. Takže to nie je o tom, že plačková je známa osobnosť aj napriek tomu, že si zarábala nelegálne, to nikto nezmení a nie je to nikoho problém pokiaľ to svojim problémom nespraví. Je to o tom či k nej tvoje dieťa bude vzhliadať. Ak áno, tam máš odpoveď.
Dnešný svet je skazený a preto sa absolútne nepozastavujem nad maličkosťami ako je hlúpy predaj drog na hlúpom slovensku. Už dupľom, keď sa človek vie sám rozhodnúť či do sveta drog chce vstúpiť alebo nie. Dejú sa tu iné zverstvá, kde naše rozhodnutie neznamená nič a ktoré ohrozujú vaše deti ale nevenuje sa im žiadna pozornosť. A rozhodne to nie je nelegálna činnosť nejakej pseudocelebritky.
Takže pointa môjho príspevku bola - nie je to tak vážne aby ste nad tým strácali čas. Viete robiť prevenciu proti tomu, aby vaše deti vzhliadali k takýmto ľuďom. Ale sú veci, pri ktorých nepomôže nič. Tam by som smerovala svoj hnev. A myslím, že viac k tomuto nie je potrebné hovoriť, ani sa už nebudem vyjadrovať. 😀 Ďakujem, že si napísala.
Pohybuje sa medzi vplyvními ľuďmi a preto to utíchlo a nerieši sa to ďalej. Neviem kde bývaš ale poviem ti to takto...chcú zrušiť pekáreň(ktorú aj ty navštevuješ a potrebuješ),ktorá je hneď vedľa tvojho domu a ďalšia bude až cca 130km ďalej. A ty máš možnosť ju zachrániť. Tak čo urobíš?
A ďalšia vec, dvaja ľudia,ktorý mali proti ním svedčiť sa od ich pobytu vo vyšetrovacej väzbe "stratili" takže nemá ani kto proti ním svedčiť.
Ja zíram... Ako môžeme povedať, že to, že niekto predáva drogy vlastne nevadí? Alebo to, že robí niečo nelegálne je v poriadku? Je jedno, či robí niečo nelegálne Mišo z vyšného konca, alebo celebrita alebo minister. V žiadnom z prípadov to nie je v poriadku a nemalo by sa to zľahčovať. Ani verejnosťou ani štátom
Ale nevies, či policia postupne nekompetizuje materiál, aby za 2 roky nešla sedet natvrdo...
@cocolino234 - podľa tvojej svojskej argumentácie a filozofie ("No a čo, keď si peniaze zarobila nezákonne...") je možné ospravedlniť asi každý podvod.
@hendikep to je pravda len opäť je to chyba fungovania polície a štátu. To že ju pustili na slobodu beriem ako zlyhanie krajiny ako takej a procesov v nej 😒 Darmo nadávať na Plačkovú veď je každého vec čo si robí ale ak je to nelegálne mal by bať adekvátne potrestaný, žial v tejto krajine nie. Lebo ked podplatíš “skutok sa nestal”. Tam by som hladala prvotnú chybu.
@cocolino234 ze co je na tom.To je nazor 😳👌
@cocolino234 to sa mi asi sniva a je to len nejaka nepochopena ironia, lebo ak je v poriadku, ze si niekto zaraba nelegalne, tak je svet v peknej riti a z vaznic by mohli spravit nakupne centra alebo salony krasy, lebo vlastne tam nasilu drzia tisicky nevinnych ludi… aj taky kocner ci rusko zarobili nelegalne, preco chudacikovia musia sediet?? Preco si nemozu svoje nelegalne zarobene peniazky uzivat niekde slobodne v peknom prostredi? A dalsi co im mena ani nepozname, no povedz?
K plackovej vine ci nevine sa nevyjadrujem, ale ak svoje peniaze zarobila nelegalne, tak to rozhodne nie je v poriadku ani nahodou. Ani u nej, ani u nikoho ineho to v poriadku nie je a nikdy nebude.
Plackova...zas ma niekto potrebu preberat tuto osobu🙄 Ty si fakt myslis ze je taka brutalne sikovna podnikatelka ako sa tvari a vsetky prachy co ma su podstivo a tvrdo zarobene?? Jasne ze su v tom drogy.