Plachty, ktoré nebudú žmolkovatieť

albiva
4. feb 2019

Ahojte, viete mi prosím odporučiť kde kúpiť plachty na gumičku 90x200, ktoré mi po pár praniach nezozmolkuju? Ďakujem

nusyk
4. feb 2019

Ja mám z Lidlu a nezmolkuju.z jysku boli po prvom praní zrelé na vyhodenie.otras.kupuj bavlnu, nie Jersey

dominika6
4. feb 2019

@albiva žmolkujú sa zvyčajne frote plachty,skús vyskúšať čisto bavlnené..odporúčam firmu kera

kulumulu123
4. feb 2019

Kvalitne Jersey plachty sa ani po rokoch nezmolkuju l

janinka007
4. feb 2019

tiež používam lidlovské a sú super, žiadne žmolky, nerozgajdajú sa po prvom praní

evkamotka
4. feb 2019

Ja som kupila v Kike a toto som uviedla ako hlavnu poziadavku. Boli hnusne drahe ale su super, vysoka gramaz a kras e sedia. Na manželskú posteľ stali 50e,mali aj jednolozko. Odporucam investovat

uskrnica
4. feb 2019

Ja kupujem vylucne plachty Jersey ale nie frote ale len tie klasicke a su super, taktiez sa vobec nezmolkuju a robia aj vacsie rozmery, takze preto ich kupujem

fazulka22
4. feb 2019

@nusyk ja som kupila v lidli a tak sa ozmolili po jednom prani...ze na vyhodenie

catherinah
4. feb 2019

Vypredajskladu.eu, ale tie s vyssou gramazou (drahsie)

nusyk
4. feb 2019

@fazulka22 vážne?tak som asi mala šťastie a trafila nejaké kvalitnejšie.

fazulka22
4. feb 2019

@nusyk asi lebo aj kamoska kupila aze super...tak ja neviem co to bolo

albiva
autor
4. feb 2019

Ďakujem vám veľmi pekne za rady. Popozeram obchody, ktoré ste navrhli 🙂
Ja mám z Lidl a JYSK - tie sú celé ozmolkovane a z Kika - tie jedine sú fajn, len také tenšie... ešte aj zo svetobliecok, no odtiaľ len nepremokavé pre dcérku. Tie nezmolkuju, ale dosť sustia.
Nenapadlo ma sledovať aj gramáž, ďakujem za tip.

bsp39
4. feb 2019

@albiva ja mám bavlnené zo slovenskej vychýrenej firmy Scan quil Lipt. Mikuláš, boli hriešne drahé a zožmolkovali. Froté z Kauflandu nie.

miirabell
6. feb 2019

@albiva ja kupujem jersey z bonprixu a ani po niekolkych rokoch ziadne zmolky

lenkarig
21. apr 2021

Baby, viete mi prosím dať link na konkrétnu plachtu, ktorú ste objednali a nežmolkuje? Ja som z toho už zúfalá 🙄 naposledy sa mi ožmolkovala plachta, ktorá ešte ani nebola opratá, dobre, že stála 30€ 😪