Ahojte, viete mi prosím odporučiť kde kúpiť plachty na gumičku 90x200, ktoré mi po pár praniach nezozmolkuju? Ďakujem
Kvalitne Jersey plachty sa ani po rokoch nezmolkuju l
tiež používam lidlovské a sú super, žiadne žmolky, nerozgajdajú sa po prvom praní
Ja som kupila v Kike a toto som uviedla ako hlavnu poziadavku. Boli hnusne drahe ale su super, vysoka gramaz a kras e sedia. Na manželskú posteľ stali 50e,mali aj jednolozko. Odporucam investovat
Ja kupujem vylucne plachty Jersey ale nie frote ale len tie klasicke a su super, taktiez sa vobec nezmolkuju a robia aj vacsie rozmery, takze preto ich kupujem
Vypredajskladu.eu, ale tie s vyssou gramazou (drahsie)
Ďakujem vám veľmi pekne za rady. Popozeram obchody, ktoré ste navrhli 🙂
Ja mám z Lidl a JYSK - tie sú celé ozmolkovane a z Kika - tie jedine sú fajn, len také tenšie... ešte aj zo svetobliecok, no odtiaľ len nepremokavé pre dcérku. Tie nezmolkuju, ale dosť sustia.
Nenapadlo ma sledovať aj gramáž, ďakujem za tip.
Baby, viete mi prosím dať link na konkrétnu plachtu, ktorú ste objednali a nežmolkuje? Ja som z toho už zúfalá 🙄 naposledy sa mi ožmolkovala plachta, ktorá ešte ani nebola opratá, dobre, že stála 30€ 😪
Ja mám z Lidlu a nezmolkuju.z jysku boli po prvom praní zrelé na vyhodenie.otras.kupuj bavlnu, nie Jersey